Search the Community

Showing results for tags ':('.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
  • General KSP
    • KSP Discussion
    • Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I'm having a problem with setting up my joystick in 1.3.1. I move the stick to set the axis, but the menu box gets real finicky (spazzing numbers) and shows a different axis than the one I am actuating. Similar to this guy's unresolved problem: https://forum.kerbalspaceprogram.com/index.php?/topic/166279-joystick-axis-mapping-broken/&page=0#comment-3189356 Instead of showing "X" or "Y" axis, it shows "joystick 0.1" and numbers similar to that. In game, the controls are all whacked out. Using a Microsoft Sidewinder Force Feedback 2 joystick, in very good condition. Have no problems with it in several other games, and in-game calibration from my flight sim says all is as it should be. I've used the old Logiteck 3D Pro stick in KSP with no problems. So I suspect this is a problem with the game. Using 1.3.1 64 bit, problem persists regardless of mods. Now before you suggest that I need to press the Apply button, I will tell you that I have already tried this. I have used this game for quite a while, and I know what I'm doing for the most part. I'm getting sick of using the keyboard for my control axis. Not how a real plane flies. Being a flight sim guy, this game is unplayable for me if I can't use a joystick. Any help appreciated... Thanks!