Search the Community

Showing results for tags 'all versions'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
  • General KSP
    • KSP Discussion
    • Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 1 result

  1. Basically, what the titles says. Discuss the weirdest bugs you have encountered, and whether they actually benefited you or not. Mine was a good year or two ago, in an older version that I can't remember exactly. But first, some backstory. I make stock combat vehicles. A lot of stock combat vehicles. I was testing a new missile that consisted of 40 seperatrons and a massless part, so it was gonna go FAST. So I loaded up the missile, fired it vertically, and it accelerated faster than anything else I had ever built. I'm not really sure why, but all the seperatrons were bouncing around and slowly moving farther away from the attachment point, but I instantly forgot about it when the missile hit around 750m/s. There was suddenly a 2-3 second lag spike, which confused me, so I switched to some other vehicles around the space centre to try to find the cause. They were all broken, and I realised that somehow, the missile hitting 750m/s had detached EVERY SINGLE joint from every other joint on every craft within load range. Most people would be annoyed at all there crafts suddenly being destroyed for no apparent reason, but I was absolutely ecstatic. My only thought wa something like "omg omg I made a stock (except for editor extensions) nuke or something omg omg they'll probably build statues of me omg" Once I had recovered, I found that the missile reliably did the same thing every time, and within a week, just when I was placing them on everything and phasing out my old missiles, a new uptdate came out, I unwittingly uptdated and it broke the missile. I then went into a spiral of depression. Sorry for the wall of text, please share and discuss any sort of weird bugs you have encountered.