Search the Community

Showing results for tags 'installing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • General KSP
    • KSP Discussion
    • Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 2 results

  1. So I downloaded 1.5 and it'll play, but when I install making history, it will tell me that I need to download either 1.4 or higher to use yet I'm using 1.5. Now if I download ksp using the zip folder, it will install yet I'm hit with another dilemma. When I try to play the game period, modded or not, it will give me a message saying "mono." I use the website, not steam so I'm really all out of ideas on how I should approach this.
  2. Hello, guys! On the older versions of Kerbal Space Program it always worked to install Environmental Visual Enhancements. Now it somehow doesn't work. I see no clouds showing up or anything related to that and I did the same thing like you always do. Please help!