Search the Community

Showing results for tags 'ks-25'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
  • General KSP
    • KSP Discussion
    • Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 2 results

  1. So, I was playing KSP yesterday, and I noticed something that I think should be changed. The Mammoth engine cluster uses 4 KS-25 engines, supposedly. However, the single KS-25 engine added in 1.0.5 has a different look to it than the ones on the Mammoth cluster. Mammoth: Single KS-25: NASA RS-25: As you can see, the new single KS-25 looks a lot more like it's real counterpart. I think the Mammoth should be changed to match. Shouldn't be too hard, right?
  2. So I was just playing the game, trying to make a Saturn V remake. I choose to use the KS-25 engines as the S-IC stage's engines. Once I eventually do get it on the pad and takeoff, this happens: http://imgur.com/2S3xT8X I don't know why this happens, but I think I recall hearing someone have this issue before. Could use some help on this one. Mod List Asteroid Day, FASA Launch Clamps, Kerbal Engineer Redux, KJR, LaunchCountdownEx, Mk2Expansion, CommunityResourcePack, Firespitter (.dll only), InterstellarFuelSwitch, Klockheed Martian Gimbal, QuickScroll/Search, Stock Bug Fix Modules Plus, Ven Stock Part Revamp, Gimble for All