Search the Community

Showing results for tags 'logspam'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
  • General KSP
    • KSP Discussion
    • Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 1 result

  1. My latest 1.6.1 KSP install is running really smoothly, so I'm surprised that all of the sudden I'm getting a ton of logspam and KSP is CTD'ing, so I'm trying to understand what I'm seeing in the log. Can anyone identify what this error is coming from? Is this mod-related or something with Unity? Here's a portion of the spam which (I assume?) is contributing to my CTD problem: [LOG 20:47:57.396] [PartSet]: Failed to add Resource 374119730 to Simulation PartSet:13702 as corresponding Part FL-TX1800 Fuel Tank-290656617 SimulationResource was not found. [LOG 20:47:57.396] [PartSet]: Failed to add Resource 374119730 to Simulation PartSet:13702 as corresponding Part FL-TX1800 Fuel Tank-290656617 SimulationResource was not found. [LOG 20:47:57.396] [PartSet]: Failed to add Resource 374119730 to Simulation PartSet:13652 as corresponding Part FL-TX1800 Fuel Tank-290656617 SimulationResource was not found. [LOG 20:47:57.396] [PartSet]: Failed to add Resource 374119730 to Simulation PartSet:13652 as corresponding Part FL-TX1800 Fuel Tank-290656617 SimulationResource was not found. [LOG 20:47:57.396] [PartSet]: Failed to add Resource 374119730 to Simulation PartSet:13601 as corresponding Part FL-TX1800 Fuel Tank-290656617 SimulationResource was not found. [LOG 20:47:57.396] [PartSet]: Failed to add Resource 374119730 to Simulation PartSet:13601 as corresponding Part FL-TX1800 Fuel Tank-290656617 SimulationResource was not found. Here's the full log file for reference: KSP Log 032719 T2148.log Background: I'm getting this now when I'm playing a Sandbox game, which it doesn't seem to happen in my Career game The CTDs are happening since I've been building a large spacecraft that has ~ 500 parts, plus adding a bunch more (attached station) So far this is only in the SPH, since it's just been since I'm building this craft. I haven't had any problems in Map/Flight or KSC/Menu. My system specs: i5 6600, GTX 1060, 16GB RAM, Win10 Also, here are the mods I'm running: Thanks for any help ya'll can provide!