Search the Community

Showing results for tags 'mk1-3 pod'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
  • General KSP
    • KSP Discussion
    • Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 1 result

  1. Playing through a campaign after upgrading to 1.7.3... things were going swimmingly (pun intended) until my Kerbals splashed down from their first trip to Minmus in their nifty Mk 1-3 command module... which promptly plummeted below the surface, open parachutes and all, until the pressure limit was reached and the capsule exploded. (Really should be imploded, of course, but then it shouldn't have sunk in the first place...) I reverted to a quicksave and brought it down on land. Tried it again on a different mission, including jettisoning the heat shield; no joy. Reverted and landed on land. Doing a search of the forums fingered Kerbalism as possible culprit, but I do not have Kerbalism. Are there any other mods that might cause this behavior? I have successfully splashed down Mk 1 pods in the meantime, so it seems to be something with the Mk 1-3, or at least with pods heavier than the Mk 1? I'm looking suspiciously at the suite of mods with the GEA (Graphics Enhancement Array), as those all went in in a bunch... thinking of removing them all and just going with Scatterer and EVE, which seem to be the major parts of GEA anyway. But on the face of them, none of them would seem to me to be doing anything to buoyancy. Any thoughts?