Search the Community

Showing results for tags 'revert'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
  • General KSP
    • KSP Discussion
    • Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 8 results

  1. Does anyone know if it is possible to revert jet engine sounds back to pre 1.4 sounds? I'm not entirely happy about the vacuum cleaner sounds we got in 1.4, so if it is possible I would like a "downgrade" of those.
  2. I was going to the Mun and I had actually made it. Here is a screenshot if you want to see what happened. https://imgur.com/a/cZnzVoX My engine broke. I made a new and improved ship that should work. But I don't want to go through that same complicated process to get there again. I had quicksaved right before I landed so i want to go to that quicksave with my new rocket. Is it possible to load a quicksave with a new rocket?
  3. KSP: 1.3.1 Windows 10, 64bit Problem: I updated to soon. Mods installed: Way too many. Reproduction steps: Update do 1.3.1 without thinking it through. See that all the mods you need for missions you were actively working on are as suited to version 1.3.1 as mercury-thermometers are to commercial airliners. Log: Not really necessary, nor useful. Okay, to put my question, as elaborated above, as simply as I can: How can I revert to 1.3? Technically, I actually know. Get the 1.3 installer, backup the "ships", "saves" and "gamedata" folders, install it all fresh and dandy, dump my bloated backup in there, load it up, and smile like the clumsy oaf that I am. Problem: the Download site on kerbalspaceprogram.com offers many flavors of installers and patches. Even the installer for ya olde version 1.2.2. But not, as of this writing, an installer for 1.3. Anyone. Please. Where can I find ye older v1.3(x64) installer, for Windows? I don't even need some official place. If anyone just happens to still have it, and would put it on Google Drive or some other file-host for me to download, I would be most grateful. I might name one of my ships after you! Pleasepleaseplease, help a guy out!
  4. I'm looking for something that'll take a save from a newer version of KSP (1.2.2), translate it into something that an older version can read (1.0.5), and maybe delete the stuff that shouldn't be there such as the fixed communotron. I know it sounds stupid but I have a very good reason - Hovercraft Dakar!
  5. Hi! By installing KSP through Steam (using the "Previous Stable Release" option), the version on the bottom of the main game window says "1.0.5.0", no build data. Just to clarify, I'm planning to stick to 1.0.5 until some bugs of 1.1.1 are fixed, which completely breaks game-play - in my particular case I say. My question: is this build "1028", with all the latest bug-fixes of original 1.0.5? If not, how can I get those? Many thanks!
  6. When i revert to the VAB or the SPH all i see is a blank blue screen and the menus, no parts or the building itself are visible. The only fix is to quit entirely to the main menu and reload the game. I have no mods installed except mechjeb.