Search the Community

Showing results for tags 'rp1'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
  • General KSP
    • KSP Discussion
    • Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 2 results

  1. I've been trying all day long to install and play RP-1 but the planets never change to the RSS one's. even if I change the game version(1.2.2, 1.3.1, 1.6.1), install manually or via CKAN the same problem happens and i just don't what to do now
  2. Hello, I have tried to design a very small Spaceprobe, when i saw that the Mass of it more than doubled when i tested it inflight. I have then experimented a bit, a the weight bonus is added to every Command part ingame inflight (+49kg). I am using a RSS/RP1 install in KSP 1.3.1 (via CKAN) . I have tried to trace it down to to a Mod, it should be somewhere in the RP1/Realism Overhaul in their dependencies. Ckan Modlist is linked there: https://www.dropbox.com/s/6uxbrf2xp7xnprw/RSS49KGBug.ckan?dl=0 . This bug, which is obviously greatly hurting my ability to make small Stages and Probes, can easly reproduced by just launching anything with a command unit. Thank you for your time Keineahnung4010 Edit: Picturesfolder: https://www.dropbox.com/sh/ijnxcjj9ore8r5m/AABHczmZT6-_xt6OX8j0e3TJa?dl=0 Edit2: Logfile: https://www.dropbox.com/s/zhddilm6d2abgqt/output_log.txt?dl=0 Craftfile1: https://www.dropbox.com/s/a6zjwmpx2cp9jw1/Test 1.craft?dl=0 Craftfile2: https://www.dropbox.com/s/4cq8kjnr1il5db7/Test 2.craft?dl=0