Search the Community

Showing results for tags 'unresponsive'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • General KSP
    • KSP Discussion
    • Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Categories

  • Developer Articles

Found 4 results

  1. I've searched forums, but I'm not sure I've seen this issue. Does anyone know why occasionally when loading into the Launch Pad from the VAB, the mouse & keyboard will become completely non-response for basic UI functions? I can still click on Unity-specific things like MechJeb or the toolbar. But the Pause Menu doesn't come up, Staging (from SPACE) does nothing. Changing between Launch Pad & Space Center or Map, etc. does not resolve. The only resolution I've found is to CTRL-ALT-DEL the game. Help!
  2. I just typed a long story about how my game is not working but the session must have timed out when I tried to post and I lost it. That's why you copy before posting. So now I'll just keep this short: I just downloaded KSP, tried to play, and the only thing that works are the flight tutorials in training. Not construction tutorials, just ones where you are flying. Everything else and the game becomes unresponsive. It loads for a few seconds before stopping on the load screen and then does nothing. I have to force quit after that. I don't know why this is happening. I have all the graphics on their default settings, so my computer shouldn't have a hard time handling it. Any help would be greatly appreciated! Computer specs: 15" MacBook Pro (Mid-2012) Processor: 2.3GHz Intel Core i7 Memory: 8 GB 1600 MHz DDR3 Graphics: Intel HD Graphics 4000 1536 MB
  3. Sometimes, after I load a saved game, KSC shows up at a vantage point near the ground by the VAB. Pressing ESC does nothing, pressing the Pause Menu button does nothing. Mod popups all work OK. I have to close and re-launch the game. Screen shot of Loading problem
  4. Hello fellow Kerbals . I've got a problem with my recently launched satellite! Shortly after reaching a stable orbit it went dead and I can't control it any more, I've got electricharge remaining as well as solar panels. The only mod I've got installed is Advanced-Fly-By-Wire. The satellite is controlled by a Probodobodyne OKTO for remote control and Mk1 command pod! I'm wondering if these two are causing some kind of conflict for reasons unknown. (maybe I should check the atmospheric pressure :O) As mentioned before there is electricharge left on the onboard rechargeable batteries and command pod - The Probodobodyne OKTO is left with 0 electricharge though, although the info-window (when right click on part) says it is operational. Further the darn thing is placed right on top of the battery so I'm sure the connnections are in order Do anyone have an idea why my satellite suddenly went dead?