Search the Community

Showing results for tags 'visualenhancements'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • General KSP
    • KSP Discussion
    • Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 1 result

  1. I am trying to get an RSSRO install going with RSSVE in KSP 1.3.1 and I am running into a rather annoying issue. At various points during flight the Scatterer layer seems to turn off and on without any rhyme or reason. As seen in the images below, up until 95ish km everything looks just fine, but at 135km or so in altitude the Scatterer layer just turns off. It then gradually starts to re-appear at about 247km in altitude, but it only lasts for a short while. When in orbit the effect turns on and off every 5 minutes or so. My installed mods can be seen here: If anyone knows how to resolve this issue I would be very thankful.