• 0
Sign in to follow this  
GRAleX

Heatshield bug?

Question

I made a simple craft to test heatshields on the ground. The problem is that the engine does not heat the heat shield. After a few seconds the capsule explodes. usTQWjf.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Dude, nice rig haha, I never thought of doing anything like that

I wonder what jeb is thinking when he straps into contraptions like these.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The engine is probably to far away form the heatshield. Try it closer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
The engine is probably to far away form the heatshield. Try it closer.

I have tried different distances. Engine ignores the shield and heats the next part.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I believe the heatshield is programmed to deal with the atmospheric heating only, and not from other sources :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this