Jump to content
  • 0

Crazy gimabling [bug?]


wolfedg
 Share

Question

I launched a very basic orbiter (flt200, lv909, small rcs tank, rcs thrusters over the cm, 1x6 solar array x2,and a pod/parachute)yesterday and i noticed if i put SAS on their was extreme fighting b/w the engine gimbal(even with the engine off), rcs, and pod torque. Disabling 2 of the aforementioned did stabilize it but I would hope this is not an intended (feature).

Edited by wolfedg
Explained/Semi-resolved
Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
There is more gimbal now, this is deliberate, as more control authority is required due to the aero changes, gimbal range is tweakable though.

SAS is known to be poorly tuned, and should be fixed for 1.1

Ah ok that sounds good. Now i'll have to check out how to tweak gimbal range. Thanks for the help :) SAS has come along ways from when I started and you had to set/unset it every time you wanted to change AoA.

Note to MODERATOR: Since it is a known issue and a fix is in work you may tag this as resolved.

Edited by wolfedg
Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...