linuxgurugamer

[1.9.x] Better Science Labs Continued

Recommended Posts

I was doing a rescue mission in LKO, and I happened upon a  MPL-CC-2, which didn't have a hatch for EVA. I didn't have the grabber researched yet, so this was a problem :( Cervod Kerman did not make it home :'( 

Share this post


Link to post
Share on other sites

this will keep them from getting put in those pods to begin with. 

 

 

I HATE WHEN THIS STUPID THING MERGES STUFF NOT RELATED>

 

 anybody been seeing NRE's with the science labs? 

i don think it this mod since this is pretty much just cosmetic.  

Spoiler

[ERR 13:47:52.457] Exception handling event onPartActionUICreate in class ModuleScienceLab:System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
  at ModuleScienceLab.updateModuleUI () [0x00000] in <3e135473f56a45478d738eb041ebd6cb>:0 
  at ModuleScienceLab.onPartActionUI (Part p) [0x00025] in <3e135473f56a45478d738eb041ebd6cb>:0 
  at EventData`1[T].Fire (T data) [0x000b0] in <3e135473f56a45478d738eb041ebd6cb>:0 

[EXC 13:47:52.460] NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
    ModuleScienceLab.updateModuleUI () (at <3e135473f56a45478d738eb041ebd6cb>:0)
    ModuleScienceLab.onPartActionUI (Part p) (at <3e135473f56a45478d738eb041ebd6cb>:0)
    EventData`1[T].Fire (T data) (at <3e135473f56a45478d738eb041ebd6cb>:0)
    UnityEngine.DebugLogHandler:LogException(Exception, Object)
    ModuleManager.UnityLogHandle.InterceptLogHandler:LogException(Exception, Object)
    UnityEngine.Debug:LogException(Exception)
    EventData`1:Fire(Part)
    UIPartActionWindow:CreatePartList(Boolean)
    UIPartActionWindow:Setup(Part, DisplayType, UI_Scene)
    UIPartActionController:CreatePartUI(Part, DisplayType, UI_Scene)
    UIPartActionController:SelectPart(Part, Boolean, Boolean)
    UIPartActionController:HandleMouseClick(Camera, Boolean)
    <MouseClickCoroutine>d__37:MoveNext()
    UnityEngine.SetupCoroutine:InvokeMoveNext(IEnumerator, IntPtr)

 

Edited by COL.R.Neville

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello!

 

Sorry to bother, but I am also getting the problem where the smaller pods don't have textures, just a grey blob. I did run the script as described on OP (Windows10) but nothing changed. I do have a lot of mods, including Restock and Restock +, which as I understand it might cause issues.

 

Thanks for any help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got a strange issue with the Onion lab whereby it's accepting data, counting it but then when I start research it's showing a rate of 0/day.

Anyone else encountered this? I installed HGR. I don't have any other lab or science mods installed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.