Jump to content

[1.2] 'Otter' Submersible (USI Submarine Parts) [0.2.0]


RoverDude
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

@RoverDude Latest update gives following error-logs:

[LOG 20:43:40.945] PartLoader: Compiling Internal Space 'UmbraSpaceIndustries/SubPack/Otter/Spaces/minisub_internal/MiniSubInternal'
[LOG 20:43:40.949] Cannot find InternalProp 'AltimeterThreeHands'
[LOG 20:43:40.950] Cannot find InternalProp 'directionalKnob2'
[LOG 20:43:40.950] Cannot find InternalProp 'directionalKnob2'
[LOG 20:43:40.951] Cannot find InternalProp 'IndicatorPanel'
[LOG 20:43:40.952] Cannot find InternalProp 'IndicatorPanel'
[LOG 20:43:40.953] Cannot find InternalProp 'ledPanelSpeed'
[LOG 20:43:40.953] Cannot find InternalProp 'NavBall'
[LOG 20:43:40.954] Cannot find InternalProp 'RadarAltimeter'
[LOG 20:43:40.955] Cannot find InternalProp 'squareButton'
[LOG 20:43:40.956] Cannot find InternalProp 'squareButton'
[LOG 20:43:40.956] Cannot find InternalProp 'squareButton'
[LOG 20:43:40.957] Cannot find InternalProp 'switchWithGuards'
[LOG 20:43:40.958] Cannot find InternalProp 'switchWithGuards'
[LOG 20:43:40.959] Cannot find InternalProp 'throttle'
[LOG 20:43:40.959] Cannot find InternalProp 'VSI'
[EXC 20:43:40.973] NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
	PartUpgradeHandler.LinkUpgrades ()
	PartLoader+<CompileAll>c__Iterator61.MoveNext ()
	UnityEngine.SetupCoroutine.InvokeMoveNext (IEnumerator enumerator, IntPtr returnValueAddress)

Either i'm missing something or something broke somewhere.

KSP 1.2.2 64bit with all individual usi downloads

/Rikard

Edited by mrstoned
Link to comment
Share on other sites

Just now, RoverDude said:

What symptom are you seeing in game though?

Oh sorry, didn't even think so far :)

 

The game doesn't finilize the initiation and it hangs on startup kinda in the 99% loading.

FsRalnU.png

Tried without SubPack and now it got stuck on the salamander.

[LOG 21:53:18.463] PartLoader: Compiling Internal Space 'UmbraSpaceIndustries/Malemute/Spaces/RoverTail_Internal/MalemuteTailInternal'
[LOG 21:53:18.466] PartLoader: Compiling Internal Space 'UmbraSpaceIndustries/MKS/Spaces/Salamander_IVA/SalamanderInternal'
[LOG 21:53:18.471] Cannot find InternalProp 'ledPanelSpeed'
[LOG 21:53:18.472] Cannot find InternalProp 'AltimeterThreeHands'
[LOG 21:53:18.473] Cannot find InternalProp 'RadarAltimeter'
[LOG 21:53:18.473] Cannot find InternalProp 'AtmosphereDepth'
[LOG 21:53:18.474] Cannot find InternalProp 'VSI'
[LOG 21:53:18.475] Cannot find InternalProp 'NavBall'
[LOG 21:53:18.476] Cannot find InternalProp 'IndicatorPanel'
[LOG 21:53:18.477] Cannot find InternalProp 'Compass'
[LOG 21:53:18.477] Cannot find InternalProp 'ledPanelSpeed'
[LOG 21:53:18.478] Cannot find InternalProp 'AltimeterThreeHands'
[LOG 21:53:18.479] Cannot find InternalProp 'RadarAltimeter'
[LOG 21:53:18.480] Cannot find InternalProp 'AtmosphereDepth'
[LOG 21:53:18.481] Cannot find InternalProp 'VSI'
[LOG 21:53:18.481] Cannot find InternalProp 'NavBall'
[LOG 21:53:18.482] Cannot find InternalProp 'IndicatorPanel'
[LOG 21:53:18.483] Cannot find InternalProp 'Compass'
[EXC 21:53:18.496] NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
	PartUpgradeHandler.LinkUpgrades ()
	PartLoader+<CompileAll>c__Iterator61.MoveNext ()
	UnityEngine.SetupCoroutine.InvokeMoveNext (IEnumerator enumerator, IntPtr returnValueAddress)

I think i've got something broken.

Running more tests atm

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, mrstoned said:

Oh sorry, didn't even think so far :)

 

The game doesn't finilize the initiation and it hangs on startup kinda in the 99% loading.

FsRalnU.png

Tried without SubPack and now it got stuck on the salamander.

[LOG 21:53:18.463] PartLoader: Compiling Internal Space 'UmbraSpaceIndustries/Malemute/Spaces/RoverTail_Internal/MalemuteTailInternal'
[LOG 21:53:18.466] PartLoader: Compiling Internal Space 'UmbraSpaceIndustries/MKS/Spaces/Salamander_IVA/SalamanderInternal'
[LOG 21:53:18.471] Cannot find InternalProp 'ledPanelSpeed'
[LOG 21:53:18.472] Cannot find InternalProp 'AltimeterThreeHands'
[LOG 21:53:18.473] Cannot find InternalProp 'RadarAltimeter'
[LOG 21:53:18.473] Cannot find InternalProp 'AtmosphereDepth'
[LOG 21:53:18.474] Cannot find InternalProp 'VSI'
[LOG 21:53:18.475] Cannot find InternalProp 'NavBall'
[LOG 21:53:18.476] Cannot find InternalProp 'IndicatorPanel'
[LOG 21:53:18.477] Cannot find InternalProp 'Compass'
[LOG 21:53:18.477] Cannot find InternalProp 'ledPanelSpeed'
[LOG 21:53:18.478] Cannot find InternalProp 'AltimeterThreeHands'
[LOG 21:53:18.479] Cannot find InternalProp 'RadarAltimeter'
[LOG 21:53:18.480] Cannot find InternalProp 'AtmosphereDepth'
[LOG 21:53:18.481] Cannot find InternalProp 'VSI'
[LOG 21:53:18.481] Cannot find InternalProp 'NavBall'
[LOG 21:53:18.482] Cannot find InternalProp 'IndicatorPanel'
[LOG 21:53:18.483] Cannot find InternalProp 'Compass'
[EXC 21:53:18.496] NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
	PartUpgradeHandler.LinkUpgrades ()
	PartLoader+<CompileAll>c__Iterator61.MoveNext ()
	UnityEngine.SetupCoroutine.InvokeMoveNext (IEnumerator enumerator, IntPtr returnValueAddress)

I think i've got something broken.

Running more tests atm

What does your gamedata folder look like?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

I've checked Github and in all the USI packs, but can't find a texture to go with the underwater sample collector.  Currently showing up as a pure black instrument that extends out a cone.  Don't think it could run an experiment, either.  Did I mess up a file somewhere or has it not quite been completed yet?  Thank you so much for the mod, I love the designs and it's highly satisfying to have a controlled venture under the sea.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

This is terrific! I'd love to see a part to automatically add and remove ballast for optimum performance, it's kinda hard to make it work well, but other than that, great job and keep going!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
1 hour ago, Kilo60 said:

USI TOOLS causes CTD's during game load.

 

Had to delete the folder from my Game data folder to be able to load the game and this mod...

 

Is there gonna be a 1.3 compatible version?

As was mentioned in the FTT thread, USI Tools has been 1.3 compatible for a while. Make sure you're using the most current version.

Link to comment
Share on other sites

On a side Note...

 

Got this thing running on rails now, no flipping at all.

 

Added an inline Reaction Wheel just forward of the rear propulsion motor and aft of the crew cabin; it fits perfectly.  The black/yellow stripes even match beautifully.

 

With SAS and this wheel it's the most stable craft I've piloted!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...