Sign in to follow this  
TheDestroyer111

Wiki login problem

Recommended Posts

I can't log in to the wiki! When I attempt to log in, it says that I have cookies disabled, but I actually have them enabled, and I haven't blocked them from the wiki in browser/antivirus settings!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried using a different browser? Just to rule out a settings error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry! My settings are perfectly okay and i tried using both firefox and chrome on both normal and incognito/privacy browsing modes. My chrome and firefox versions are always self-updating so they are always the newest and I run on OSX 10.9.4.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you run any browser plugins?

Share this post


Link to post
Share on other sites

My Firefox is totally clear (without any plugins, and no adware too), and my chrome has no other plugins/adware than the ones that came together with the browser itself (google docs and a couple of such things, but they never caused any cookie problems, moreover, i never had ANY cookie problems before this one). Aand, i have no antivirus software other than the one installed on OSX by default.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this