Question

When I enter the administration building if I mouse over any item, the menus disappear and show the space center view. The only way to view the actual admin building menus is to put my mouse in the top right corner where "Exit" would be. Clicking where a menu item may be, for example the Public Bailout strategy, will register the input click and, if I put my mouse in the top right corner, will show that I clicked on the strategy/program and give an explanation. Moving my mouse from the top right corner though, causes the whole admin menu/facility to disappear and shows the space center again. Is there a fix to this, are developers aware of this bug? Should I re-install? This issue was not present before the 1.1 update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0
3 hours ago, Silverwood said:

Is that in the new version?

 

I'm on Steam, no beta path. Version 1.4.2.2110.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 hours ago, Silverwood said:

Do you have similar issues?

I was last night. After several restarts, I kept getting this issue. The overlay would appear, and then once my mouse touched something clickable (I think) in the administrative building overlay menu graphic, the graphic would disappear. I'd have to close out of the admin building. I couldn't click on anything.

After a few reboots and noticing that the screen doesn't exactly disappear, it sort of clips out,  I thought maybe it had something to do with the 2D graphic over the 3D scene. So I thought I'd try moving the 3D scene a bit and see what happens. It fixed it right away. After another restart, the problem recurred. Moving the 3D scene fixed it again. I repeated it maybe 4 times.

This morning, all seems well. I didn't get the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ok. That all sounds just like my issues. Not sure how you move the 3D scene(?), but the issue is very random. It also only happens after you have upgraded the building and been playing a game for a while. If you start a new one it is not there. More worrying is the same issue with the map screens - have you had that one yet?  Same issue as the admin 'bug'.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 hours ago, Silverwood said:

Ok. That all sounds just like my issues. Not sure how you move the 3D scene(?), but the issue is very random. It also only happens after you have upgraded the building and been playing a game for a while. If you start a new one it is not there. More worrying is the same issue with the map screens - have you had that one yet?  Same issue as the admin 'bug'.

I haven't had the map issue yet.

 

To move the 3d scene,I just moved the camera with middle mouse wheel and right mouse button.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.