Jump to content
  • 0

Black screen after clean install


decotime
 Share

Question

Hi Everyone 

Just installed 1.1.1 a clean install and I'm getting a black screen when i should be seeing the space center from a distance , you can see the buttons on the sides of the screen and time warp button. but screen is all black apart from that.

The screen also is black in the VAB until you select a part, then the VAB comes back if you keep your mouse on the vessel in the VAB. Moving the camera around will also cause it to go black.

The issue randomly occurs also during flight when you look around and the mouse isn't on the vessel.

did the same in 1.1 and after the update, seems strange as never had a bug in KSP before that was this bad.

Any ideas on how to fix this ??

Thanks in advance 

Decotime

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...