Jump to content
  • 0

FPS drop if BattleNet launcher is running


eddiew
 Share

Question

Er, so yeah, problem's in the title. Or not really even a problem, but an observation that I can reliably repeat and might be affecting other people as well as myself. I'm not sure if this is anything that Squad is/should be responsible for, just wanted to make you folks aware in case other people discover it to be their issue as well :)

Problem manifests even with the BNet launcher minimised to system tray. The BNet launcher is not hogging system resources, but with it active, KSP seems to cap itself to 16 fps and my GPU and CPU usage drop to around 30%.

Obvious fix is obvious... completely close BNet launcher.

 

Win 7 x64, Intel i5, 32 gb memory, nVidia 760, Soundblaster Z, SSD.

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...