• 0
Sign in to follow this  
Kethevin

Vanishing parts

Question

I do have a modded (probably way too many) game.  But I wanted to see if anyone has experienced this before I start disabling them to figure out which one is doing it.

I was practicing plane flying and loaded one of the stock builds.  It has an inline docking port that disappears after takeoff.  I've tried going slow (thinking stress is breaking it) and fast.  A short distance after takeoff, it always disappears.  The plane flies fine, but the part is just gone.

Dropbox Link

Edited by Kethevin
Added the output_log as mentioned in the first reply.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Including an output_log.txt may or may not assist in some manner.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
53 minutes ago, AOA1 said:

Including an output_log.txt may or may not assist in some manner.

I loaded the game, re-created the issue, then exited and saved the output_log.txt file to Dropbox.  I edited my post to attach the link.

Thank you for the suggestion.

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this