GregroxMun

1.1.3 Hype Train: Branch Line Edition

Recommended Posts

1 minute ago, Freshmeat said:

Just in on twitter from @KerbalSpaceP

 

Whatever it is, that sounds great.

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, Itsdavyjones said:

Whatever it is, that sounds great.

u know what it is :wink:(not devnotes, but a changelog :D)

Edited by Speadge

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's out.

 

:cool:

Edited by Avera9eJoe

Share this post


Link to post
Share on other sites

How i learned it was out: Notification that RoverDude updated something for 1.1.3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

yeeeessssss....the download.......its happening

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

* Renamed Telus ladder to Kelus Ladder to avoid naming conflicts.

[eye twitch]

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, NovaSilisko said:

[eye twitch]

Saw that a mile away.

 

I was the one who pointed it out to him.

Edited by GregroxMun

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welp, time to uninstall all my mods! Oh well, it loads as fast as a photon trying to get out of a star right now anyways. I'm happy for an excuse to go stock again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HYPEHYPEHYPEHYPEHYPEHYPEHYPEHYPEHYPEHYPEHYPEHYPE

 

(Error occurred in: Hype.exe; too much hype.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your attention please, your attention please. This is 1.1.3, where this HypeTrain terminates. All change, please, all change.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aw man.  I didn't even get the chance to light the boosters in the brake van this time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kept all my mods alive, most of the stuff still seems to work (KAC and Physics Warp seems to be busted though). All in all, after about an hour of gametime the game seems to be MASSIVELY more stable. Good job so far.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lowered landing gear... rover wheels still explode when weight applied.

Tried 40m/s small gear still break on a gentle incline change.

 

I read something about disabling features

Added wheel weight stress and slip stress multipliers to game settings, 
allowing players that do not want these stresses to disable them globally.

 

Which I have yet to find and disable to see if that helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

And now we start playing the MOD UPDATES game! :D

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The train has cone to a safe stop. Please get out of your carriage slowly and safely. Don't want to break the 1.1.3 station.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't use the patcher. It broke my game... I think.

When I tried to launch the game, it said that it could not preload the game manager. If I try the launcher, it crashes. Is this also happening to anyone else?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay well... I'm confused.  I tested my existing jet-train thing and the usual happens.  impact = break.

Then I send our a remade one around KSC to romp around a bit.  I hit the side of the runway at a good gallop and.. it bounces over and lands hard unharmed.  I nudge the throttle up repeatedly  in the hill country further out slamming through hills faster and faster, in the end the only thing that killed it was the fact something's wrong with the steering.  So providing I fix that issue, I may fly this one over  to replace the old Enerstar E6

Welll.......

After a few more tests I've found that it "is" a "little" stronger but still not back to normal.  I can't for the life of me find those settings to adjust wheel strength and such.

Added wheel weight stress and slip stress multipliers to game settings,
 allowing players that do not want these stresses to disable them globally.

If I can find those somewhere I'd like to know where.  Because yes, yes I would.

Edited by Znath

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just found out about it when I went to the store to get a fresh ksp install to fix m buggy one, which the patcher broke, when I saw it. happily downloading now, and I guess another career?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I guess I'll keep looking for that setting.  Either that or wait for the next update.

1.1.1.1.1 kinda failed me so I guess if I can't fix this one I'll wait for the 1.1.1.1.1.1 update to come out

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loaded 1.1.3 OSX, no joy here. I get to the start game screen, I attempt to start the sandbox and we're stuck at loading.

Latest OS X, clean install of KSP 1.1.3

I even tried re-downloading and using the zip and the installer. Same behavior with each.

anyone else experiencing the same problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elevons deploy up by default now, since 1.1.3 - or at least I didn't notice it until after 1.1.3? Pretty sure they were deploying down by default with 1.1.2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

WHAT THE FRACK! Damn you Steam! Automatic upgrade to 1.1.3 and again nothing works! AGAIN! Just as I finished researching Autopilot Docking in Career Mode! Muerde!

  • TweakScale not working! :(
  • Interstellar Switch not working! :(
  • MechJeb AutoWarp not working! :(

Does this update fix the following:

  • When landed on Mun and/or Minmus lander appears to 'jitter' on surface.
  • When a Kerbal bumps against lander it flips.
Edited by T3Kaos

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.