Jump to content
  • 0

Rover wheel issue.


Greystripe3
 Share

Question

I haven't played KSP since version 0.90.0 and i am totally unfamiliar with the new rover wheel stuff such as traction control. there seems to be an issue when I use them where the wheels on one side go forward and the ones on the other side try to go backwards, and therefore the vehicle does nothing but do one sided burnouts. Am I configuring the wheels wrong? I am just switching on symmetry and slapping them on. 

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Sounds like you are using radial symmetry. If you use radial for wheels, you'll encounter this problem a lot.

Press "R" to switch to mirror symmetry, this will make the wheels work correctly.

(Basically if they are "radial" they will be placed "opposite" from each other which is bad for things like which direction the wheel spins.)

Edited by Rocket In My Pocket
Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...