Sign in to follow this  
Ferigad

An issue that i am unable to track to a specific mod

Recommended Posts

Well hello guys,

i got a problem that i cannot track to a specific mod. I tryed it allready by installing one by one, in different order and so on. It just appears at random when i am half way through installing the mods and i cannot pinpoint if the issue is duo to a mod, a compatibility issue or just some kind of weird graphic related bug.

Well, long story short, my VAB GUI starts to flicker when i try to build rockets. Flicker in that way, that it seems like a second gui without buttons appears and then dissepear again after i move the mouse. It´s incredibly annoying. Anybody encountered something before?

1a822a-1476965516.jpg

And yeah i know i know, but i wouldn´t ask if i could pinpoint it to a mod, at the moment it´s just a couple, like 12 mods that are all updated on 1.2 and have no compatibility issues as far as i could read it in the topics.

Edited by Ferigad

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this