Jump to content
  • 0

[1.2] Hatch obstruction error


Question

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I'm having the same problem. Craft in Orbit, trying to EVA, Error: Hatch is obstructed.

I don't know what its causing it, but I found a workaround: rotate your ship until the hatch is facing the planet.

In this position, EVA should work. If the hatch faces the opposite direction, there is no way I can EVA.

Link to post
Share on other sites
  • 0

Have the same Issue, Even worse, it's a contrac rescue mission and the poor kerbal is stuck in the Mk1 pod, can't get him to EVA to the rescue ship :(

I will try to ram the Mk1 and rotate the pod that the hatch facing Kerbin, if that doesn't work i uninstall RealPlum. I was desperate to cancel this contract and let the poor kerbal left to his destiny, but know i found this, so glad about it :)

Link to post
Share on other sites
  • 0
On 23/10/2016 at 6:56 PM, fourfa said:

It's RealPlume.  Reported there, presumably they're working on it.

Thanks Fourfa, wondered what was causing this.

it was a real head scratcher as I could EVA on the pad so there was obviously no hatch obstruction.

Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...