flywlyx

[1.6.X]Aircraft Carrier Accessories

Recommended Posts

The version numbering system is messed up on Spacedock.

You went up to 1.13

and then switched to 1.2.1 (etc)

and the 13 comes before 2.

@flywlyx

I'm fixing it on CKAN, please be more careful in the future with your version, or, if you do make a mistake, notify the CKan people so we can fix it.

Edited by linuxgurugamer

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, linuxgurugamer said:

The version numbering system is messed up on Spacedock.

You went up to 1.13

and then switched to 1.2.1 (etc)

and the 13 comes before 2.

@flywlyx

I'm fixing it on CKAN, please be more careful in the future with your version, or, if you do make a mistake, notify the CKan people so we can fix it.

Thanks, I will be more careful next time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, linuxgurugamer said:

This mod is now available again in CKAN

Afraid not - the link goes to "https://spacedock.info/mod/1068/Aircraft Carrier Accessories/download/1.1", which does not exist

 

EDIT: disregard - it must have *just* hit CKAN with the corrected link.

Edited by Bombaatu

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I posted that, I had just successfully downloaded it via CKAN.  If you didn't refresh, it won't see it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you plan to make the catapult compatible with KSPWheel-based wheels?  As far as I can tell only stock wheels, or stock wheel module parts, are usable.  This prevents using ALG and other wheel mods based on KSPWheel and the associated part modules.  I assume you're just checking for the stock wheel module in order to ready and activate the catapult, so it could potentially be as easy as just checking for a KSPWheel module as well.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine won't work, the enterprise is there, but the catapult, hook, etc. are missing only the enterprise is visible, cant find at structural. I'm using 1.2 btw

Edited by Capt.gelo

Share this post


Link to post
Share on other sites

So is anyone else using this for heisenburg airship landing and takeoff? I changed the config files to make the part size right but my planes are so bad ive never actually hooked the cable.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I am getting a gigantic amount of lag from loading a part from this mod but I'm not sure. Does anyone else have a similar problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, DuoDex said:

I think I am getting a gigantic amount of lag from loading a part from this mod but I'm not sure. Does anyone else have a similar problem?

Do you have FAR installed?

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, DuoDex said:

I think I am getting a gigantic amount of lag from loading a part from this mod but I'm not sure. Does anyone else have a similar problem?

I can confirm. The optical launch / landing systems cause a horrendous amount of lag remove them and everything speeds up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, V8jester said:

I can confirm. The optical launch / landing systems cause a horrendous amount of lag remove them and everything speeds up.

Ok, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/21/2017 at 4:18 PM, DuoDex said:

No. I looked at ksp.log and output_log.txt, I think it's an error caused by the landing system.

 

19 hours ago, V8jester said:

I can confirm. The optical launch / landing systems cause a horrendous amount of lag remove them and everything speeds up.

The OLS is carrying a hug collider, I will have a update latter today. Hope it will fix this issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/21/2017 at 9:51 PM, V8jester said:

I can confirm. The optical launch / landing systems cause a horrendous amount of lag remove them and everything speeds up.

Updated, please check if it has fixed your problem. If not, I need a new strategy for the OLS then.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, flywlyx said:

Updated, please check if it has fixed your problem. If not, I need a new strategy for the OLS then.

Thank you my good sir.

I'll be sure to give it a shot later this evening.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2017/2/20 at 3:49 AM, Capt.gelo said:

Mine won't work, the enterprise is there, but the catapult, hook, etc. are missing only the enterprise is visible, cant find at structural. I'm using 1.2 btw

Do you have a pic or log to describe your problem?

On 2017/2/20 at 8:41 AM, SpaceFoon said:

So is anyone else using this for heisenburg airship landing and takeoff? I changed the config files to make the part size right but my planes are so bad ive never actually hooked the cable.

You can try CLLS if you want something easy to deal with, only EC is needed, change to land mode, and fly to the rail.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Capt.gelo said:

Welp nothing i can do guess i'm going to land without assist.

Yep, missing part might caused by many reasons, we need something to start with.

On 2/28/2017 at 10:15 AM, dmav522 said:

the OLS doesn't show up 

Any log or picture? Or even more details?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/17/2017 at 3:03 PM, strongest_2hu said:

Do you plan to make the catapult compatible with KSPWheel-based wheels?  As far as I can tell only stock wheels, or stock wheel module parts, are usable.  This prevents using ALG and other wheel mods based on KSPWheel and the associated part modules.  I assume you're just checking for the stock wheel module in order to ready and activate the catapult, so it could potentially be as easy as just checking for a KSPWheel module as well.

 

can any one confirm or deny this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, freakneek said:

can any one confirm or deny this?

I play a lot with KSPWheel, but I dont really want KSPWheel become a dependency of ACA.

Why not using stock wheel for front wheel?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, flywlyx said:

I play a lot with KSPWheel, but I dont really want KSPWheel become a dependency of ACA.

Why not using stock wheel for front wheel?

No problem. :-) That is precisely what i am doing at the present.

thanks for the response and your efforts on this mod. :-) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, flywlyx said:

I dont really want KSPWheel become a dependency of ACA.

How would fixing ACA to be compatible with KSPWheel make ACA dependent on KSPWheel?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.