Jump to content

[1.12.x] Tarsier Space Technology with Galaxies (V7.13) 12th Sep 2021


JPLRepo
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
12 minutes ago, DAXIN said:

Thank you.This mod can work with rss.But,I don't know why not take pic.

Neither do I. It should. But I can’t help you without logs. See the opening post on how to collect and provide logs.

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, JPLRepo said:

我也不应该这样做。但是如果没有日志,我无法帮助你。请参阅有关如何收集和提供日志的开篇文章。

I am sorry. I found the reason.ResearchBodies,I did not complete this installation.

Edited by DAXIN
Link to comment
Share on other sites

I have a weird interaction between this mod and KRASH: https://forum.kerbalspaceprogram.com/index.php?/topic/133082-17-krash-kerbal-ramification-artificial-simulation-hub-simulation-mod-for-ksp-cost-settings-have-been-change/#comments

When I have Tarsier and KRASH installed (plus some other mods) then I cannot use the orbit selection menu in KRASH - nothing shows at all. I've posted logs in the KRASH thread (look towards the end) - but no one seems to have a clue how to fix it! 

I realise that Tarsier is probably not the only issue here - something in KRASH clearly doesn't like a GUI implementation - but is there anyway to fix it from within Tarsier or maybe you know what is causing the bug so that it can fixed in KRASH? I did a whole test where I added mods and tested them together - and it seems to me like Tarsier and KRASH together are the problem (I did also have a problem with Bon Voyage, so again, is a GUI problem that kills KRASH?). 

Any help would be appreciated - KRASH is a very useful mod and I want to use Tarsier for the cool science parts! 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

So im having a weird issue with TST and contares probes.  the telescopes in TST work fine but the ones is Contares Probes has the camera at a 90 degree angle to the scope. 

I have tested with only TST and Probes installed and it still happens.

log file is https://www.dropbox.com/s/i59hzgmbiov9nrr/output_log.txt?dl=0

Also posting a picture of the problem https://www.dropbox.com/s/vwdv8960c83ha5s/JPEG_20190919_172547.jpg?dl=0

 

Will also post this is modded support

Link to comment
Share on other sites

No Galaxies

The "Show Bodies"-Menu shows sometimes more, sometimes less entries. That isn't really a Problem because obviously I can also Target with the Map View. However, the "Show Galaxies"-Menu never showed anything.

Log Files:

https://drive.google.com/open?id=11Jo8_e_wOz_rv8LSrX9ySRCmKKXF-Vku

https://drive.google.com/open?id=1nqOeZwpkkNRRkPu22yforVRN1oht6DSE

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 12/9/2018 at 8:05 PM, Angel-125 said:

@JPLRepo Thanks for your hard work on the Tarsier mod! I'm able to do this:

2Uype0J.png

Now I should figure out how to integrate the observatory with Research Bodies...

I need that :D

Which mod of yours got that part? 

Link to comment
Share on other sites

On 9/24/2019 at 7:35 AM, derbleifuss said:

No Galaxies

The "Show Bodies"-Menu shows sometimes more, sometimes less entries. That isn't really a Problem because obviously I can also Target with the Map View. However, the "Show Galaxies"-Menu never showed anything.

Log Files:

https://drive.google.com/open?id=11Jo8_e_wOz_rv8LSrX9ySRCmKKXF-Vku

https://drive.google.com/open?id=1nqOeZwpkkNRRkPu22yforVRN1oht6DSE

I'm seeing exactly the same thing, no galaxies and bodies only seem to show what has had a photo taken of them once. I thought it was something with ReserachBodies but do not have it installed on a new save but have the same issue.

Link to comment
Share on other sites

For some reason the rover chemcam doesn't deploy in v1.8, it seems to work fine in build mode but as soon as it's actually out in the wild it stubbornly refuses to budge either when I click the button or press the action group I assigned it to. I tried it on a clean game with nothing but TST and the stock parts but it still didn't work. The space telescopes seem to be working fine.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, jimmymcgoochie said:

For some reason the rover chemcam doesn't deploy in v1.8, it seems to work fine in build mode but as soon as it's actually out in the wild it stubbornly refuses to budge either when I click the button or press the action group I assigned it to. I tried it on a clean game with nothing but TST and the stock parts but it still didn't work. The space telescopes seem to be working fine.

Ah yea.. Because something changed in KSP 1.8 that I missed. I'll release a patch.

On 10/22/2019 at 3:46 AM, uggelblubb said:

I'm currently playing career mode and I have a problem because the galaxies doesn't show up in the galaxy list even though I have a contract to take a photo of the twin clouds. Any thoughts why this could be happening or is it supposed to be like this?

Yeah, I've reproduced the problem. I will release a patch.

On 10/27/2019 at 7:55 PM, KerbMav said:

So the zoom is strong enough to work with a 10x larger stock system as well and photograph Eeloo?

Should be. But you can change it in TSTMMKopernicus.cfg file in the TST folder in gamedata.

Link to comment
Share on other sites

I have an issue that every time I try to use a telescope to take a picture of the Mun in my career mode KSP stalls out and has to be closed out.  This only seems to happen in career mode.  Strangely it had worked earlier in my career in that save.  I put the same kind of telescope up in  sandbox mode and it worked just fine.  I am running a bunch of mods in KSP 1.7.3, TST version 7.7 installed via CKAN.  

I tried to hyperedit a new sat up in orbit in and my career save and encountered the same issue.

Attached are my output logs.

https://drive.google.com/open?id=1QQm39edzjJOJ37zlMqlFhsuCWbMbNdof

 

Edited by Galland1998
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, JeffreyCor said:

Does 7.9 only work under KSP 1.8.x or is it backward compatible with 1.7.3 as well? Many important mods are still not up to 1.8 so still using prior version until then.

Nope. 7.9 will only work with KSP 1.8.x

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...