Question

Good day everyone,

I've come here because I seem to have a problem with my Windows 10 modded installation of KSP 1.2.2. Basically, every time I go on EVA, whether be it in the KSC or not, my game crashes instantaneously. I fear it's got something to do with the TextureReplacer reflections (the problem seems to go away when I remove the mod), although I'm running the mod's latest version.

Crash log comes annexed. Much obliged to anyone who can help me get my game back up and running in the near future. :)

https://www.dropbox.com/sh/o3du1pieqcd84y4/AAD0nGYDrSgJ1hf-VgJfBgEfa?dl=0

Edited by Astrophobiac Astronaut

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 2
1 hour ago, Astrophobiac Astronaut said:

That would be the 2.6.0. version of RangeMachine's branch of TextureReplacer.

v2.6.0 is only for KSP 1.3. You need to use v2.5.4 (last one for KSP 1.2.2)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello and welcome to the forum.

On ‎5‎.‎6‎.‎2017 at 10:25 AM, Astrophobiac Astronaut said:

although I'm running the mod's latest version.

What version would that be since i can't see it in the log?

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.