• 0
Quarkz

SRB and engines not appearing in staging.

Question

Does anybody know how to fix engines and SRB's not appearing in staging..? I've taken the parts off, put them back on, and still nothing in the staging for my engines and SRB's.

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Disregard this question, one of my mods needed realfuels for it's engines to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'd need a picture to have a chance. I can't think of a single reason this would happen except some weird problem with your game, or some weird mod interaction.

If you can, a full screen picture in the VAB that shows the ship, the engines on it, and the lower right corner where the staging icons normally are.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

 

14 minutes ago, 5thHorseman said:

I'd need a picture to have a chance. I can't think of a single reason this would happen except some weird problem with your game, or some weird mod interaction.

If you can, a full screen picture in the VAB that shows the ship, the engines on it, and the lower right corner where the staging icons normally are.

Tommorow morning I'll send a pic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
27 minutes ago, Quarkz said:

 

Tommorow morning I'll send a pic.

Quote or ping me ( @5thHorseman) so I see it :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now