Jump to content
  • 0

SRB and engines not appearing in staging.


Zerxal
 Share

Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I'd need a picture to have a chance. I can't think of a single reason this would happen except some weird problem with your game, or some weird mod interaction.

If you can, a full screen picture in the VAB that shows the ship, the engines on it, and the lower right corner where the staging icons normally are.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

 

14 minutes ago, 5thHorseman said:

I'd need a picture to have a chance. I can't think of a single reason this would happen except some weird problem with your game, or some weird mod interaction.

If you can, a full screen picture in the VAB that shows the ship, the engines on it, and the lower right corner where the staging icons normally are.

Tommorow morning I'll send a pic.

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...