Starwaster

[1.3.0] Procedural Parts - Starwaster Branch

Recommended Posts

On ‎10‎/‎14‎/‎2017 at 8:38 AM, justspace103 said:

i have gotten the game to start with procedural parts but when i go to load a craft with the parts it does not load. crafts without the procedural parts work fine. hopefully an update will come soon

i

i have notr had any issues with  it and i am running over 35 mods. can you please provide log, maybe i can help a little

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Rafael acevedo said:

i

i have notr had any issues with  it and i am running over 35 mods. can you please provide log, maybe i can help a little

https://www.dropbox.com/s/039vjd3i7i8c0j5/KSP.log?dl=0

 

Im running KSP on a Mac on MacOS High Sierra, and using the terminal to start it in open gl to prevent lag spikes making the game unplayable

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎10‎/‎15‎/‎2017 at 12:50 PM, justspace103 said:

https://www.dropbox.com/s/039vjd3i7i8c0j5/KSP.log?dl=0

 

Im running KSP on a Mac on MacOS High Sierra, and using the terminal to start it in open gl to prevent lag spikes making the game unplayable

Did not find anything critical on the log.  Actually it seems that all the parts are loading correctly.  Can you try this make a separate install of the game and just load procedural parts, that will tell us whether it is pp or something else

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/15/2017 at 12:50 PM, justspace103 said:

https://www.dropbox.com/s/039vjd3i7i8c0j5/KSP.log?dl=0

 

Im running KSP on a Mac on MacOS High Sierra, and using the terminal to start it in open gl to prevent lag spikes making the game unplayable

Stock events (which are being fired by Procedural Parts) are throwing exceptions when loading the vessel. Apparently there's a concept of 'too soon' when firing vessel changing events which are needed to force the stock game to update the part's drag cubes. I thought that was something that I'd fixed but maybe not. I'll look into it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Starwaster said:

Stock events (which are being fired by Procedural Parts) are throwing exceptions when loading the vessel. Apparently there's a concept of 'too soon' when firing vessel changing events which are needed to force the stock game to update the part's drag cubes. I thought that was something that I'd fixed but maybe not. I'll look into it.

I am not having any issues on Windows.  So it might be an oSX sierra issue a GL issue or a mod issue, since he is running an extensive mods list. Which is why i recommended a install with just OSX to eliminate variables

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now