Jump to content

[1.9.x] NASA CountDown Clock Updated


Recommended Posts

On 11/27/2019 at 5:43 PM, linuxgurugamer said:

It works with Gravity Turn if it's there but gravity turn is not necessary for it to work

Yeah, my thoughts too. Not sure what's up. I thinned down the set of mods I use, dropping any that needed updating for KSP v1.8.1 compatibility, even if they seemed to work correctly. I've got a new KSP.log file that I'm going to upload to the mod's Github site.

If there is anything you might think of that I can try, just ask. If not, I hope you are getting to enjoy the Thanksgiving holiday and this weekend. Thanks for supporting several really cool mods!

KSP.log uploaded to Github

Edited by GJNelson
Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

I'm having a problem where the countdown clock only works for the first launch, after that I can only see the numbers (the 6 digital squares where the countdown sequence is shown) but no UI around them? Anyone have any ideas or had this before? 

Link to post
Share on other sites
On 1/27/2020 at 11:44 AM, LoganS said:

I'm having a problem where the countdown clock only works for the first launch, after that I can only see the numbers (the 6 digital squares where the countdown sequence is shown) but no UI around them? Anyone have any ideas or had this before? 

Having exactly the same issue - it worked once then only LCDs stays on screen - mod is full functional (if you know where to click) @linuxgurugamer need your help on this our MODMASTER. Thanks

Link to post
Share on other sites
On 1/29/2020 at 2:39 PM, linuxgurugamer said:

I hear you, will look into this in the next few days

Let me add my thanks to your awesome modding support. I owe you quite a few thanks for several of your supported mods that I love using.

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

Does this work in RSS?RO RP-1?  When I installed the mod I get the icon to show up and I can put the icon in the Blizzy's tool bar but the I can't get the mod to actually activate or do anything when I click on the icon.  I have all of the dependencies installed as well.

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Galland1998 said:

Does this work in RSS?RO RP-1?  When I installed the mod I get the icon to show up and I can put the icon in the Blizzy's tool bar but the I can't get the mod to actually activate or do anything when I click on the icon.  I have all of the dependencies installed as well.

No reason why not.  Post a log file

Link to post
Share on other sites
41 minutes ago, SpaceXplorer said:

hey linuxgurugamer,  I was wandering if you could update Mk-X Space Plane parts to KSP 1.9.1.  THX!

You're a wanderer? And keep on walking :-)  this is the NASA Countdown Thread

Edited by releansol
Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...
7 hours ago, SpaceNemo said:

I have no other mods installed accept the dependencies and i click the icon but it doesn't load.

Literally in the signature right above your post is a link on what to do BEFORE asking for help.

Read this BEFORE asking for supporthttp://forum.kerbalspaceprogram.com/index.php?/topic/83212-how-to-get-support-read-first/

No one can help you without information

Link to post
Share on other sites
  • 7 months later...
4 hours ago, Setioasis said:

One of my favourites mod.....     not compatible with latest version ......  snifff

What makes you think it isn't compatible?  Have you tried it?  If so, what happens, and a log file would also be helpful

Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Helios Sinatrya said:

You have other problems as well.  Your log file specifies the problems:

[WRN 16:19:49.747] AssemblyLoader: Assembly 'ToolbarController' has not met dependency 'ClickThroughBlocker' V1.0.0
[WRN 16:19:49.747] AssemblyLoader: Assembly 'ToolbarController' is missing 1 dependencies
[WRN 16:19:49.747] AssemblyLoader: Assembly 'CraftManager' has not met dependency 'KXAPI' V1.0.0
[WRN 16:19:49.747] AssemblyLoader: Assembly 'CraftManager' is missing 1 dependencies
[WRN 16:19:49.747] AssemblyLoader: Assembly 'JanitorsCloset' has not met dependency 'ClickThroughBlocker' V1.0.0
[WRN 16:19:49.747] AssemblyLoader: Assembly 'JanitorsCloset' is missing 1 dependencies
[ERR 16:19:49.958] ADDON BINDER: Cannot resolve assembly: BasicOrbit.Unity, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
[ERR 16:19:49.958] ADDON BINDER: Cannot resolve assembly: BasicOrbit.Unity, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
[ERR 16:19:49.966] ADDON BINDER: Cannot resolve assembly: KSPDev_Utils.2.4, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
[ERR 16:19:50.012] ADDON BINDER: Cannot resolve assembly: KSPDev_Utils.2.4, Culture=neutral, PublicKeyToken=null

This mod requires the ToolbarController and ClickThroughBlocker.  If either isn't there, it won't work.

Also, The Janitor's Closet also requires the same things

Craft Manager requires KXAPI.

 

And I'm not sure what's going on with BasicOrbit, looking further into the log file shows that it seems to be working.

 

I'm going to assume you didn't install using CKAN, which is why you are missing dependencies.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...