• 0
Sign in to follow this  

Question

Hi! Im having a serious problem where I was installing mods (BDarmory,FASA,Etc.) And Suddenly, I came across a problem. When I launched the game, and went eva, my kerbal dissapears, into oblivion! Same Thing with decoupling stages, or clamps. I tried deleting all mods and reinnstalling ksp, but then, all there was in the Squad Folder, Was the squadcore. Help! (Version 1.3.0)

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello! The information you've provided probably isn't enough to resolve this issue. Please read this thread and follow it's guidelines. After that, we may be able to help

Thank you. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
5 hours ago, Three_Pounds said:

Hello! The information you've provided probably isn't enough to resolve this issue. Please read this thread and follow it's guidelines. After that, we may be able to help

Thank you. :)

I read it and I have all addons installed correctly. (Thanks to CKAN)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
8 minutes ago, OneSmallStepForKerbal said:

I read it and I have all addons installed correctly. (Thanks to CKAN)

  1. CKAN doesn't always do things correctly
  2. If you had actually read it you'd have seen the important section about logs

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
5 minutes ago, OneSmallStepForKerbal said:

I did see the thing about logs

so why haven't you posted one?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, OneSmallStepForKerbal said:

Heres the second problem. While KSP was loading, the game randomly crashed as soon as it started loading the asset bundles.

https://pastebin.com/hKmv1RYN

wrong file. Read the "How To Get Support" thread and upload the correct one

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 hours ago, OneSmallStepForKerbal said:

[snip]thats the crash file

crash files aren't that helpful. all that one tells me is that you have something wrong with a mod. in the "How To Get Support" thread it says which file to upload and where to find it

[snip]

Edited by Vanamonde

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Some posts have been edited here. Please don't insult each other, and please just report problem posts rather than reply to them. Let people get mad at us moderators rather than you guys getting mad at each other. 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this