Jump to content

My sky has turned red green and blue...


nikawiwi
 Share

Recommended Posts

Hello, I have a 1.22 version of the game with Realism Overhaul, real solar system, scatterer, planetshine, and real solar system environmental visual enhancements. I just started, and my skies have turned very weird colors, whether I am in space, at the KSC, or in the tracking station/map. I am pretty sure that this is caused by one of the previous mods, but I really would like to use them, so I am wondering if there is any fix that someone can think of. I have many other mods, though I have played without the visual ones and never had this issue

In my 1.3 stock planets version I installed scatterer and EVE and had this same problem...

Thanks!

Here is a link to an image of the sky

https://imgur.com/a/iUM9w

Link to comment
Share on other sites

 

9 hours ago, Julien Kerman said:

Make sure to use the following mod versions:

-RSSVE 1.2.2-RC4

-Environmental Visual Enhancements 1.2.2-1

-Kopernicus 1.2.2-11

-Module Manager 2.7.6

-Scatterer 0.0320

 

I reinstalled those mods with the versions stated, and that seems to have fixed the weird colors. The only issue I have now is a weird black ring around Earth:

https://imgur.com/a/U8IOG

Not sure if this is just some small bug, and i can deal with it, however if there is anything that could fix this, that would help!
Thanks again!

Link to comment
Share on other sites

I now seem to have another issue, not related to graphics, but my parts have just started getting really hot when I launch them. This hasn't happened before, and I wonder if maybe somehow the graphics mods could be affecting this? as this is the only thing I've changed since I last played. 

https://imgur.com/a/XQfy3

This is what is looks like, and when I accelerate time, they get hotter, than colder, then eventually explode. It happens with probe cores too, if I launch one it gets hot and explodes, and if I load one of my current satellites, it overheats immediately and explodes...

Not sure if there is anything that can be done, but any help is appreciated

Thanks

Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, nikawiwi said:

I now seem to have another issue, not related to graphics, but my parts have just started getting really hot when I launch them. This hasn't happened before, and I wonder if maybe somehow the graphics mods could be affecting this? as this is the only thing I've changed since I last played. 

https://imgur.com/a/XQfy3

KSP Interstellar (which you have installed) has a lot to do with thermodynamics and heat management. Perhaps your answer is in that mod.

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...