Jump to content

[1.11.x] Tundra Exploration - v4.1.0 (April 17th) - (Re)Stockalike SpaceX Falcon 9, Crew Dragon and Starship!


Recommended Posts

On 3/17/2019 at 5:14 PM, damonvv said:

 

Solar panels are blue because that's inline with KSP. But they are already looking pretty good with this new shader on them.



Also sneak peak at upgraded Erector: (NO more need for AdvancedTextures mod)
mZ6380i.png

With a better node to proper align @AlphaMensaes FSS tower:
u3ZvJCb.png

Rodan launch 


More mods that are currently listed as "dependency" will soon be no longer needed for this mod to work. But takes time.

Where can I find this?

Link to post
Share on other sites

Hey @damonvv, I’ve been having an issue with the Ghidorah9 again when landing with MechJeb. As I come in for landing, the engine plume disappears and the fuel flow starts flashing from 0 to 70ish, which then means the booster smashes into the pad at about 100m/s. What can I do?

 

EDIT: Nevermind, the problem was with Persistent Thrust, which I got rid off since I don’t need.

Edited by Emilius73
Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Emilius73 said:

Hey @damonvv, I’ve been having an issue with the Ghidorah9 again when landing with MechJeb. As I come in for landing, the engine plume disappears and the fuel flow starts flashing from 0 to 70ish, which then means the booster smashes into the pad at about 100m/s. What can I do?

For me it works, just landed by first droneship landing with mechjeb.

Link to post
Share on other sites
12 hours ago, TomfooleryYT said:

Trying to put a station around the mun in a career save with a falcon heavy and nearly all the fuel disappears when I got to load it. any help? Vv9hgcC.jpg

from my testing it seems to be a problem with the Octopus cluster engine. something about it messing with the tank values, maybe a conflict with another mod?

EDIT: it's also happening with the merlin booster engine.

Edit: okay, I'm really confused. it seems t o be happening with multiple different engines, including the merlin cluster engine (from kerbalized spaceX? when I hover over it, it says JNH)

EDIT AGAIN: it doesn't seem to be happening in a sandbox save, but is happening in my Career mode save. Am I missing something? what is happening here?

Final Edit: It was an adapter on the payload....goddammit

Edited by TomfooleryYT
Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Emilius73 said:

Is there a way to replace the Ghidorah 9 engine plumes to look like methane powered engines?

No, at least not without changing a lot of the plume configs. The main problem is that the Merlin and Raptor plumes have multiple effects and multiple engines modes which are different on both engine clusters. You can't just switch the plumes out because they are designed for their own engine cluster. If you want to take a deeper look at it, the plumes are added to the engines in Patches/Extra_RealPlume_Engines.cfg.

Link to post
Share on other sites
On 9/5/2020 at 8:28 PM, Willem_Alexander said:

Hey damon! (or anyone who can answer my question.

How can i get the bodyflaps of starship to move quicker, like in the spacex video that was in the presentation in september last year? I got the upper flaps more realistic but the bottom flaps don't seem to move whatsoever. 

thanks in advance guys! haha

This is KSP. Sadly I cannot recreate the physics in this game. It's just a limitation and I cannot do much about :( 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...