• 0
Doggonator

My map view isn't working correctly

Question

I'm really unsure on how to explain this one or if anyone has seen a similar issue, so I'll just post this photo which should explain it all:

https://ibb.co/izh3qG

As you can see, my encounter with Duna is looking a little off, it's been doing this will all encounters for the past couple of days, it just appeared out of the blue, no changes to any mods or anything. Not sure what could be causing this, here's a list of mods I have:

  • DistantObject
  • EnvironmentalVisualEnhancements
  • Kerbal Engineer
  • Kopernicus
  • ModularFlightIntegrator
  • PlanetShine
  • ReentryParticleEffect
  • Scatterer
  • StockVisualEnhancements
  • TextureReplacer
  • KerbalAlarmClock
  • ModuleManager

I hope someone can help me, also I'm very new to this community so I apologise if I've missed out some information that would help resolve the issue. Thank you.

 

Edit: So it turns out I changed the conic patch draw mode to dynamic which caused this to happen, and since I can't delete this embarrassing question I thought I'd put this edit in.

Edited by Doggonator

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.