Nertea

[1.10.x] Stockalike Station Parts Redux (August 2, 2020)

Recommended Posts

14 hours ago, O YEAAAAAAH Mr Crabs said:

Here is my player.log mate. 

Its in downlaod link cause the text  on it is too big and for some reason when i try to upload it, the site  doesnt let me.

https://we.tl/t-20jCeY9q9R

It looks like there is an issue with EPL installed and not CRP. You can try using this fix: https://github.com/ChrisAdderley/StationPartsExpansionRedux/blob/dev/GameData/StationPartsExpansionRedux/Patches/SSPXR-B9TankTypes.cfg though it is untested at this point (replace the file in your installation).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Eh, no idea then. Don't have time to look into it any further today. Some kind of EPL interaction.

Edited by Nertea

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Last

Spoiler

This mod looks awesome!

 

Edited by VoidCosmos

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, O YEAAAAAAH Mr Crabs said:

ok I am gonna remove EPL and see if its gonna get fixed on its own

Turns out that fix had a syntax error, the new version at the same link should be correct. If that doesn't fix it I'm going to need to do a deeper dive. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Nertea, I use Ven's stock revamp and I love the textures of the stock modules and I also love using this mod for the containers and centrifuges. Which textures or config files of Station Parts Redux would I have to remove to get the Ven part textures back? Thanks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Nertea

I am getting this error now and am not sure if it is from SPSXr or B9 Parts Switcher...no errors were showing up in the log file and I can't find any other issues outside of the screen shots I am tossing in here. If there is a different log somewhere else.
https://gyazo.com/a0e261835483a9248978f06f4644e1c9

https://gyazo.com/e2710009f747c0eb0feaf4f904355499

I have uninstalled the mod and am trying to launch without it right now and I am getting past the part where I was getting a fatal exception error.

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, reschke said:

@Nertea

I am getting this error now and am not sure if it is from SPSXr or B9 Parts Switcher...no errors were showing up in the log file and I can't find any other issues outside of the screen shots I am tossing in here. If there is a different log somewhere else.
https://gyazo.com/a0e261835483a9248978f06f4644e1c9

https://gyazo.com/e2710009f747c0eb0feaf4f904355499

I have uninstalled the mod and am trying to launch without it right now and I am getting past the part where I was getting a fatal exception error.

Can't do much without a mod list but I'm 90% sure you're using a mod that requires CRP and you don't have it. 

21 hours ago, Wilhelm Kerman said:

Hi @Nertea, I use Ven's stock revamp and I love the textures of the stock modules and I also love using this mod for the containers and centrifuges. Which textures or config files of Station Parts Redux would I have to remove to get the Ven part textures back? Thanks. 

Dig around and look for a file referring to stock parts in SSPX/Patches. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
15 minutes ago, Nertea said:

Can't do much without a mod list but I'm 90% sure you're using a mod that requires CRP and you don't have it.

CRP is in the modlist I am trying to run.

Posted issue on your Github with link to player log file that I could finally get visible so I could grab it and post it for you.

Edited by reschke

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, reschke said:

CRP is in the modlist I am trying to run.

Posted issue on your Github with link to player log file that I could finally get visible so I could grab it and post it for you.

Ok we'll handle this through git then. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

i created 2 videos
within the VAB everything works  as expected => https://youtu.be/KXJDvWsgUvs

since in flymode the legs do not respond. only deploying and autolevel works. but autolevel only up to 10% (which is standard) => https://youtu.be/n44gJXRX68Q

yes i know i tiped over. but doesnt change  anything ;-)

 

 

Edited by GoAHead

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/10/2020 at 12:07 PM, GoAHead said:

i created 2 videos
within the VAB everything works  as expected => https://youtu.be/KXJDvWsgUvs

since in flymode the legs do not respond. only deploying and autolevel works. but autolevel only up to 10% (which is standard) => https://youtu.be/n44gJXRX68Q

yes i know i tiped over. but doesnt change  anything ;-)

 

 

I followed the steps shown in the video and didn't have any issues - linked extension and individual extension all work fine. 

Is anyone else seeing this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok.. so i will try to deinstall some mods and try again.. maybe i'll find the root cause. thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

My top mod every time I start a new game. One thing is missing to my mind: a 1.25m Science Lab. Are there any plans to add one or indeed was there a consideration not to? I'm curious!

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, CorporalRutland said:

My top mod every time I start a new game. One thing is missing to my mind: a 1.25m Science Lab. Are there any plans to add one or indeed was there a consideration not to? I'm curious!

I like putting more advanced things behind size classes. It's my understanding that getting a lab basically gives you infinite science in stock, so there's that. When I get around to 1.875m parts I have scoped a science lab but that's in the future. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Really, given the size of a Kerbal, I'm not sure how you'd set up a science lab in a 1.25m part anyway.  It'd be like trying to run a science lab from an airplane seat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not sure how everyone else feels about this, but I think the USI-LS recyclers on station cores are a bit overpowered/unbalanced. They are pretty powerful recyclers, and the station cores are already fairly powerful for use as command centers. I'd suggest removing the station core recyclers from that config in the future.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also, is this backwards compatibile to 1.8.1 by any chance?

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, dlrk said:

Also, is this backwards compatibile to 1.8.1 by any chance?

Probably!

On 4/18/2020 at 1:55 PM, dlrk said:

I'm not sure how everyone else feels about this, but I think the USI-LS recyclers on station cores are a bit overpowered/unbalanced. They are pretty powerful recyclers, and the station cores are already fairly powerful for use as command centers. I'd suggest removing the station core recyclers from that config in the future.

I'll accept whatever PRs people think are good.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just wanted to drop in and say thanks for fixing the IVAs! My kerbals are very happy and comfortable on their long-duration mission to Jool now~

tdPF9jR.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

This has probably already been asked, but any advice on how to install the StationPartsExpansionMetal extra?

I've tried a few times but every time B9 part switch throws a tantrum. any help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Mountain Parrot said:

This has probably already been asked, but any advice on how to install the StationPartsExpansionMetal extra?

Just put the StationPartsExpansionMetal folder in the GameData folder.  That's what I did, and it's been working fine.  (I even built a station using the metal variants.)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/4/2020 at 10:23 AM, Wyzard said:

Just put the StationPartsExpansionMetal folder in the GameData folder. 

For those (like me) who didn't immediately understand where the "StationPartsExpansionMetal" folder was...

If you download the "StationPartsExpansionRedux_1_3_4.zip" directly from Github or Spacedock, in there is the folder 'Extras > StationPartsExpansionMetal'. Then put THAT one in your KSP GameData folder on the same level as the main StationPartsExpansionRedux folder.

Good luck!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.