Jump to content

SpaceDock.info (Mod Hosting Site)


VITAS
 Share

Recommended Posts

On 3/10/2022 at 12:13 PM, DasSkelett said:

I think it's the curl command. "-c" only *writes* the cookies to the file, use "-b" to read from a cookie file.

On 3/10/2022 at 5:39 PM, cineboxandrew said:

Ah, thanks. You should probably update the example command in the docs then https://github.com/KSP-SpaceDock/SpaceDock/blob/master/api.md

Have I got this right?

API URL Cookie flag
/api/login -c
/api/mod/create -b
/api/mod/1234/update -b

Just wanted to make sure since I see three places using -c right now, and it seems that writing the file would still be correct for logging in.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, HebaruSan said:

Have I got this right?

Yup, that should be correct.

One could even combine -c and -b in order to store new or updated cookies being returned while reading existing ones, but that's not necessary for SpaceDock.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
On 5/10/2022 at 3:06 AM, AlphaMensae said:

I'm getting a 500 Internal Server Error on Spacedock when I try to publish an update for Modular Launch Pads. Happens several times.

Still happening.

@VITAS

I'm having the same problem for FUR

Link to comment
Share on other sites

On 5/10/2022 at 3:06 AM, AlphaMensae said:

I'm getting a 500 Internal Server Error on Spacedock when I try to publish an update for Modular Launch Pads. Happens several times.

Still happening.

@VITAS

 

11 hours ago, Nils277 said:

I'm having the same problem for FUR

Please try again now, it should work again. The web server disk filled up due to a rogue log file in the wrong location.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Im moving services to different servers. In process of getting ready to move SpaceDock it self (short) outages of things like email my occur.

I will notify you in advance before moving the site itself. Expect a downtime of about 1-2h for that.

 

Link to comment
Share on other sites

Trying to upload a mod, tried Google Chrome and Firefox, and when I try to load it gets part way then I get this message in pink.

500 Internal Server Error: Clearly you've broken something. Maybe if you refresh no one will notice.

Have tried 20 plus times with no luck.

Please help.

@VITAS

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, ColdJ said:

Trying to upload a mod, tried Google Chrome and Firefox, and when I try to load it gets part way then I get this message in pink.

500 Internal Server Error: Clearly you've broken something. Maybe if you refresh no one will notice.

Have tried 20 plus times with no luck.

Please help.

@VITAS

ill look into it

Link to comment
Share on other sites

On 9/2/2022 at 9:19 PM, ColdJ said:

@VITAS

Thank you very much ,it works now. Was even able to upload it using Firefox which I haven't been able to do for ages. (I really hate having to use Chrome to do that.)

Thank you @linuxgurugamer for confirming and tagging me.

 

Yes @DasSkelett and @HebaruSan fixed some upload bugs. Im happy to hear that youre able to use Firefox again.

Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, HebaruSan said:

Hey @VITAS, SpaceDock is down. I can still ssh to alpha, so something with the ATS?

3Wohm7u.png

 

 

... and now it looks OK. Hopefully that's because something got fixed rather than the problem being intermittent.

Both. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...