FreeThinker

[1.3.1/1.4.5/1.5.1] KSP Interstellar Extended 1.20.15 Support Thread

Recommended Posts

1 hour ago, FloatingMongoose said:

u0irv8f.jpg

 

Interestingly, this windows does indicate there is a connection through a relay,  but the transmitter is missing resulting in no power transmitted

by the way, always show context window, it tells me more what is going on.

Edited by FreeThinker

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, FreeThinker said:

@FloatingMongoose@falcoon alright, Something appears to be broken in the relay mechanism, which used to work. I will investigate this

I'm having the exact same problem, using the same relay setup and antennas as falcoon does. KSPI version 1.20.13.1.

I'm happy to post more details if that helps. Thanks for your support and that amazing mod!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/11/2018 at 6:31 PM, Brimarx said:

I'm having the exact same problem, using the same relay setup and antennas as falcoon does. KSPI version 1.20.13.1.

I'm happy to post more details if that helps. Thanks for your support and that amazing mod!!!

The only thing that would work at this point is figuring out when relaying stopped working, that way I can figure out how the bug was introduced.

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, FreeThinker said:

The only thing that would work at this point is figuring out when relaying stopped working, that way I can figure out how the bug was introduced.

Ok. I'll try testing that. What is the latest version know to work?

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Brimarx said:

No idea of an old version that is known to work? Because I never saw that stuff working and I'm afraid I could fail to positively test a working version...

Disregard that post.

I got it to work with KSPI 1.19.4 :) Now it's time for some testing!

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

KSPI 1.20.5 has beam relays working ok for me:

screenshot32.png

KSPI 1.20.7 does not anymore:

screenshot34.png

I could not find KSPI 1.20.6. It's neither on CKAN nor Spacedock. And reading it's changelog, 1.20.6 changed some beam power mechanism while 1.20.7 did not. I could not check on GitHub as I can't find a branch or tag for the release.

Tested on KSP 1.4.5 with the exact same saved game and the following mods installed:

  • Community Resource Pack 0.10.0.0
  • Community Tech Tree 3.3.2
  • Heat Control 0.4.6
  • HyperEdit 1.5.8.0
  • Interstellar Fuel Switch 3.6.15.1
  • Interstellar Fuel Switch Core 3.6.15.1
  • Module Manager 3.1.2
  • Patch Manager 0.0.16
  • TweakScale 2.4.0.6

Let me know if you need more information (craft file, save file, logs...).

Edited by Brimarx
  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now