Jump to content

[1.8.x] reDIRECT | Stockalike Orion, SLS, & Shuttle-Derived Launchers | (Fixes!) | v0.10.1


benjee10
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
5 minutes ago, Starslinger999 said:

Im having an issue running this mod with your other mods given your "shared assets" folder here is different from say HabTech2 causing override issues. Any solutions to this?

There is a stand-alone release of sharedAssets available here: 

https://github.com/benjee10/Benjee10_sharedAssets/releases

If you are having issues, delete sharedAssets from your game data folder and reinstall from here. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, benjee10 said:

There is a stand-alone release of sharedAssets available here: 

https://github.com/benjee10/Benjee10_sharedAssets/releases

If you are having issues, delete sharedAssets from your game data folder and reinstall from here. 

Ill try it thanks for the quick response
Edit: I think it worked thanks

Edited by Starslinger999
Link to comment
Share on other sites

On 6/25/2021 at 1:01 PM, Kakub said:

Anyone knows how to fix it ?

Solar panels are placed normally in VAB.

Im runing on 1.12

Fcv0K9n.png

Im also having this issue @benjee10 Im having to make do with the Aquila panels from Near Future Electric bc these dont glitch positions during launch lol (and they do seem to work fine after deploying its just when retracted in flight its bugged)

Edited by Starslinger999
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Starslinger999 said:

Im also having this issue @benjee10 Im having to make do with the Aquila panels from Near Future Electric bc these dont glitch positions during launch lol (and they do seem to work fine after deploying its just when retracted in flight its bugged)

Are you using Autostruts on the panels?

Link to comment
Share on other sites

On 7/12/2021 at 8:45 PM, Starslinger999 said:

Im also having this issue @benjee10 Im having to make do with the Aquila panels from Near Future Electric bc these dont glitch positions during launch lol (and they do seem to work fine after deploying its just when retracted in flight its bugged)

Same thing. Any fixes ?

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Starslinger999 said:

Not that I have found again im using the similar Aquila solar panels from Near Future Electric which are a bit smaller but similar enough to work

What version are you using ?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
2 hours ago, Crytilz said:

Is there a way to get improved plumes for this mod like? like waterfall configs or something like that for the "rainstorm" engine?

Here's some I made a lil while back:

 

Link to comment
Share on other sites

Hello 
I have a problem with the Service Module not showing 
I have re installed the mod and the service module still dont show up
The rest of the parts from this mod Work except that part.

Thx for the help.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...