• 0
Sign in to follow this  
telferman

unity build crashing on launch

Question

i've been working on a unity scene that i build and then sent to a client for approval several times via google drive. they have always been able to successfully launch it. however the latest version gave my client this error. nothing has changed on my system and nothing has changed on the client's system. here's the log:

MAR_4_SUBWAY_MODEL_1 [version: Unity 2017.3.0f3 (a9f86dcd79df)]

[snip]

thanks

 

gary

Edited by Vanamonde

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Welcome to the forum. :)

I'm sorry, though, that I had to remove the error log from your post. Text blocks that large cause page loading problems. Please upload the file to a sharing site and use the link they provide in your posts here. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

...and also ask elsewhere. This is a forum for Kerbal Space Program, not generic unity development.

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this