JadeOfMaar

[1.7.3] OPT Reconfig v1.7.0 & OPT Legacy 1.4.1 [Oct 07, 2019]

Recommended Posts

Got it. Thanks. OPT Reconfig really makes OPT worth using, though. Thanks for putting all the work into it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/27/2019 at 2:53 PM, StreS said:

Hey. Is it a texturesunlimited? What config you use?

Hey, I'm developing a new type of texture that does not fate the lines or details of the pieces, as was the case with DCK, it's still not finished, I still have to be able to make the new texture not break the EMM files, but that proves my point, that there are a lot of people who like the metalized texture, more than the standard white texture of the KSP, fortunately being OPT I'm getting all the help from the creator of the mod, he was informed about my project, however I still lack time and a little of help to finalize and then launch as a texture alternative, and no is not texturesunlimited. =) Soon if it is the will of more people with the help of @JadeOfMaar can leave the paper.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What would it take to make OPT parts tweakscale compatible ? I understand that there is a conflict between B9PS adn tweakscale.

Is it something easily done with a few lines of code and cutting off B9PS or does it take much more work than that? 

I'm willing to do the work myself, i just need some guidance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

@Nicky21 The conflict, if any, is between Wild Blue Industries' tank modules and Tweakscale. Once a WBI user scales a tank and then changes the tank contents, the amounts revert to what they would be when the part is not scaled. And I don't want to deal with the tech support flood that might happen when WBI users get tweakscale... Neither the tech support problem where the Tweakscale configs enable and disable when you add or remove WBI mods and forget that scaling needs them to be absent.

Edited by JadeOfMaar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aha. I use a mod from allista. 

This allows users to use tweakscale and configure their containers to their likings. 

 

I will try to adapt opt to use this. If i have any luck with it, i'll let you know.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

@JadeOfMaarHello, I know it has been explained in this thread, but I am unable to install opt-configs without the game having a fatal error and turn off.

I have installed via CKAN OPT reconfig v 1.5.0 & OPT Legacy 1.3.1 and OPT Space Plane v 2.0.1 as well as Cryogenic tanks and Deep Sky Core.

Attached a screenshot with the error message and the file KSP. Log, I hope that it will help to solve this issue.

Thank you in advance and excuse my clumsiness in installing this mod.

https://www.dropbox.com/s/0fj4r3k13cy7sow/screenshot1.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/pok19zgw2nnlsdl/KSP.log?dl=0

 

Edited by Dux Aquila
add receiver

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

@Dux Aquila Looking at your log, it seems you have  very messed up install... and/or you seem to be using many, many old mods...... you also seem to have lots of errors with mods that should not have those errors...

What version of KSP are you playing?
I would check all your mods for updates or at least make sure the versions of mods are all compatable with the version of KSP you are running.

Are you sure you are using the proper version of B9 PartSwitch and the OPT mods for the version of KSP you are running?

Right off the bat, near the beginning of your log, there is an error that you have an empty configuration file. An empty .cfg file will most definately cause the issue you are describing, of crashing during or shortly after loading.

It is a file in TweakScale mod. I suggest you delete that file, to start with. Its not important, and doesnt affect anything in the mod.
Its this line in the log:
 

[WRN 22:43:07.811] Cannot create config from file 'E:\Kerbal Space Program\GameData\TweakScale\Examples.cfg'.
[ERR 22:43:08.657] Error: Empty part config file

delete the Examples.cfg file. See if that helps.

Regardless, I can almost guarantee none of the OPT mods are your problem.

It is also abnormal for a log to be over 48MB...

I *can* tell you that Kerbal Health is a major problem for you. it is filling your log with null References and exceptions... That is what is causing solid green in memGraph for you.

Also, Klockheed Martian Smart Parts is very old and dead. i suggest removing that mod, too.

Hope this info helps.
 

Edited by Stone Blue

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I don't know if I do anything wrong, but Legacy pack doesn't work correctly for me. I play with FAR, normal OPT parts are fine, but all the Legacy parts are missing FAR settings. They get vanilla ''pitch/roll/yaw''  settings (FAR overwrites vanilla ones with FAR's ones), and in flight, (after pressing F12) they produce no lift at all. They do have working control surfaces though.
I have OPT Main v2.0.1, OPT Legacy v1.3.1 and OPT Reconfig v1.5.0, KSP 1.7.0, no Breaking Grounds.

Edited by Failer
Added mod version

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Having Issues with OPT / B9PartSwitch.

MqEGqO6.png

Below is an part of my ksp.log that contains the actuall errors.

Spoiler

[LOG 11:58:46.360] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Avatar/OBT_ab_3m_adaptor/ab_3m_adaptor'
[WRN 11:58:46.389] DontDestroyOnLoad only work for root GameObjects or components on root GameObjects.
[ERR 11:58:46.391] [ERROR] [Part ab.3m.adaptor] [ModuleB9PartSwitch 'OPTbody'] Duplicate subtype names detected: OPTXE

[LOG 11:58:46.415] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Avatar/OBT_ab_3m_adaptor/ab_3m_adaptor' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:46.423] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'ab.3m.adaptor'
[LOG 11:58:46.478] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Avatar/OPT_ab_7m_adaptor/ab_7m_adaptor'
[ERR 11:58:46.498] [ERROR] [Part ab.7m.adaptor] [ModuleB9PartSwitch 'OPTbody'] Duplicate subtype names detected: OPTXE

[LOG 11:58:46.521] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Avatar/OPT_ab_7m_adaptor/ab_7m_adaptor' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:46.529] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'ab.7m.adaptor'
[LOG 11:58:46.577] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Avatar/OPT_a_6m_fuelTank/a_6m_tanks'
[ERR 11:58:46.581] PartCompiler: Cannot replace texture 'ijk_side_texture' as cannot find texture 'OPT_Legacy/Textures/ijk_side_texture' to replace with

[ERR 11:58:46.600] [ERROR] [Part a.6m.tanks] [ModuleB9PartSwitch 'OPTbody'] Duplicate subtype names detected: OPTXE

[LOG 11:58:46.623] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Avatar/OPT_a_6m_fuelTank/a_6m_tanks' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:46.631] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'a.6m.tanks'
[LOG 11:58:46.681] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Avatar/OPT_a_cockpit/a_cockpit'
[WRN 11:58:46.697] PartLoader Warning: Variable ContainerVolume not found in Part
[LOG 11:58:46.792] [RemoteTech] ModuleRTAntennaPassive: Found TRANSMITTER block.
[ERR 11:58:46.794] Cannot find a PartModule of typename 'ModuleTCA'

[ERR 11:58:46.794] Cannot find a PartModule of typename 'TrajectoriesVesselSettings'

[LOG 11:58:46.829] [RemoteTech] ModuleRTAntennaPassive: OnDestroy
[LOG 11:58:46.829] [RemoteTech] ModuleSPU: OnDestroy: no vessel!
[LOG 11:58:46.842] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Avatar/OPT_a_cockpit/a_cockpit' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:46.873] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'a.cockpit'
[LOG 11:58:46.931] [RemoteTech] ModuleRTAntennaPassive: OnDestroy
[LOG 11:58:46.931] [RemoteTech] ModuleSPU: OnDestroy: no vessel!
[LOG 11:58:46.949] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Avatar/OPT_a_cockpit_adaptor/a_cockpit_adaptor'
[ERR 11:58:46.974] [ERROR] [Part a.cockpit.adaptor] [ModuleB9PartSwitch 'OPTbody'] Duplicate subtype names detected: OPTXE

[LOG 11:58:47.001] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Avatar/OPT_a_cockpit_adaptor/a_cockpit_adaptor' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:47.013] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'a.cockpit.adaptor'
[LOG 11:58:47.058] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Avatar/OPT_c_2m_bicoupler/c_2m_bicoupler'
[WRN 11:58:47.080] DontDestroyOnLoad only work for root GameObjects or components on root GameObjects.
[ERR 11:58:47.080] [ERROR] [Part c.2m.bicoupler] [ModuleB9PartSwitch 'OPTtail'] Duplicate subtype names detected: OPTXE

[LOG 11:58:47.104] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Avatar/OPT_c_2m_bicoupler/c_2m_bicoupler' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:47.112] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'c.2m.bicoupler'
[LOG 11:58:47.156] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Avatar/OPT_c_6m_cargo/c_6m_cargo'
[ERR 11:58:47.180] [ERROR] [Part c.6m.cargo] [ModuleB9PartSwitch 'OPTbody'] Duplicate subtype names detected: OPTXE

[LOG 11:58:47.212] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Avatar/OPT_c_6m_cargo/c_6m_cargo' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:47.227] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Avatar/OPT_c_6m_cargoTail/c_6m_cargoTail'
[ERR 11:58:47.249] [ERROR] [Part c.6m.cargoTail] [ModuleB9PartSwitch 'OPTtail'] Duplicate subtype names detected: OPTXE

[LOG 11:58:47.274] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Avatar/OPT_c_6m_cargoTail/c_6m_cargoTail' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:47.284] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'c.6m.cargoTail'
[LOG 11:58:47.361] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Avatar/OPT_c_6m_fuelTank/c_6m_tanks'
[ERR 11:58:47.383] [ERROR] [Part c.6m.tanks] [ModuleB9PartSwitch 'OPTbody'] Duplicate subtype names detected: OPTXE

[LOG 11:58:47.415] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Avatar/OPT_c_6m_fuelTank/c_6m_tanks' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:47.428] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Engines/ARIE_73/OPT_Arie1/arie73'
[ERR 11:58:47.473] Cannot find a PartModule of typename 'TCAEngineInfo'

[LOG 11:58:47.825] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Engines/ARIE_73/OPT_Arie1/arie73' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:47.842] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'arie73'
[LOG 11:58:47.894] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Engines/J60/OPT_J60/turboRamJetj_60'
[ERR 11:58:47.936] Cannot find a PartModule of typename 'TCAEngineInfo'

[LOG 11:58:47.968] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Engines/J60/OPT_J60/turboRamJetj_60' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:47.984] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'turboRamJetj.60'
[LOG 11:58:48.027] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Engines/J60D/OPT_J60D/turboRamJetj_60d'
[ERR 11:58:48.028] PartCompiler: Cannot replace texture as texture replacement string is invalid. Syntax is 'origTextureName newTextureURL'

[ERR 11:58:48.077] Cannot find a PartModule of typename 'TCAEngineInfo'

[LOG 11:58:48.117] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Engines/J60D/OPT_J60D/turboRamJetj_60d' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:48.137] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'turboRamJetj.60d'
[LOG 11:58:48.179] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Engines/J61/OPT_J61/J61'
[ERR 11:58:48.220] Cannot find a PartModule of typename 'TCAEngineInfo'

[LOG 11:58:48.250] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Engines/J61/OPT_J61/J61' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:48.268] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'J61'
[LOG 11:58:48.316] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Engines/J81/j81turbo/j81turbojet'
[ERR 11:58:48.364] Cannot find a PartModule of typename 'TCAEngineInfo'

[LOG 11:58:48.401] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Engines/J81/j81turbo/j81turbojet' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:48.421] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'j81turbojet'
[LOG 11:58:48.459] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Engines/SAGE/OPT_SAGE/opt_sage'
[ERR 11:58:48.498] Cannot find a PartModule of typename 'TCAEngineInfo'

[LOG 11:58:48.526] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Engines/SAGE/OPT_SAGE/opt_sage' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:48.540] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'opt.sage'
[LOG 11:58:48.579] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Engines/SURGE/OPT_SURGE/opt_surge'
[ERR 11:58:48.618] Cannot find a PartModule of typename 'TCAEngineInfo'

[LOG 11:58:48.648] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Engines/SURGE/OPT_SURGE/opt_surge' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:48.662] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'opt.surge'
[LOG 11:58:48.702] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Humpback/OPT_jl_3m_adaptor/jl_3m_adaptor'
[ERR 11:58:48.721] [ERROR] [Part jl.3m.adaptor] [ModuleB9PartSwitch 'OPTbody'] Duplicate subtype names detected: OPTXE

[LOG 11:58:48.745] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Humpback/OPT_jl_3m_adaptor/jl_3m_adaptor' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:48.753] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'jl.3m.adaptor'
[LOG 11:58:48.795] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Humpback/OPT_jl_7m_adaptor/jl_7m_adaptor'
[ERR 11:58:48.815] [ERROR] [Part jl.7m.adaptor] [ModuleB9PartSwitch 'OPTbody'] Duplicate subtype names detected: OPTXE

[LOG 11:58:48.839] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Humpback/OPT_jl_7m_adaptor/jl_7m_adaptor' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:48.847] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'jl.7m.adaptor'
[LOG 11:58:48.892] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Humpback/OPT_l_3m_bicoupler/l_3m_bicoupler'
[ERR 11:58:48.914] [ERROR] [Part l.3m.bicoupler] [ModuleB9PartSwitch 'OPTtail'] Duplicate subtype names detected: OPTXE

[LOG 11:58:48.943] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Humpback/OPT_l_3m_bicoupler/l_3m_bicoupler' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:48.951] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'l.3m.bicoupler'
[LOG 11:58:48.995] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Humpback/OPT_l_6m_cargo/l_6m_cargo'
[WRN 11:58:49.021] DontDestroyOnLoad only work for root GameObjects or components on root GameObjects.
[ERR 11:58:49.021] [ERROR] [Part l.6m.cargo] [ModuleB9PartSwitch 'OPTcargo'] Duplicate subtype names detected: OPTXE

[LOG 11:58:49.054] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Humpback/OPT_l_6m_cargo/l_6m_cargo' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:49.067] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'l.6m.cargo'
[LOG 11:58:49.142] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Humpback/OPT_l_6m_crew/l_6m_crew'
[WRN 11:58:49.159] PartLoader Warning: Variable ContainerVolume not found in Part
[LOG 11:58:49.260] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Humpback/OPT_l_6m_crew/l_6m_crew' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:49.303] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'l.6m.crew'
[LOG 11:58:49.378] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Humpback/OPT_l_6m_fuselage/l_6m_fuselage'
[ERR 11:58:49.400] [ERROR] [Part l.6m.fuselage] [ModuleB9PartSwitch 'OPTcargo'] Duplicate subtype names detected: OPTXE

[LOG 11:58:49.437] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Humpback/OPT_l_6m_fuselage/l_6m_fuselage' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:49.449] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'l.6m.fuselage'
[LOG 11:58:49.493] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Humpback/OPT_l_7m_cargoTail/l_7m_cargoTail'
[ERR 11:58:49.496] [Physics.PhysX] Adjacencies::CreateDatabase: can't work on non-manifold meshes. Try to use the PxConvexFlag::eINFLATE_CONVEX flag. (see PxToolkit::createConvexMeshSafe)

[ERR 11:58:49.496] [Physics.PhysX] Gu::ConvexMesh::loadConvexHull: convex hull init failed! Try to use the PxConvexFlag::eINFLATE_CONVEX flag. (see PxToolkit::createConvexMeshSafe)

[ERR 11:58:49.496] Failed to create Convex Mesh from source mesh "". Source mesh is likely have too many smooth surface regions. Please reduce the surface smoothness of the source mesh. Alternatively turn on Inflate Mesh and increase the Skin Width sufficiently for this mesh.

[ERR 11:58:49.497] [Physics.PhysX] Adjacencies::CreateDatabase: can't work on non-manifold meshes. Try to use the PxConvexFlag::eINFLATE_CONVEX flag. (see PxToolkit::createConvexMeshSafe)

[ERR 11:58:49.497] [Physics.PhysX] Gu::ConvexMesh::loadConvexHull: convex hull init failed! Try to use the PxConvexFlag::eINFLATE_CONVEX flag. (see PxToolkit::createConvexMeshSafe)

[ERR 11:58:49.497] Failed to create Convex Mesh from source mesh "". Source mesh is likely have too many smooth surface regions. Please reduce the surface smoothness of the source mesh. Alternatively turn on Inflate Mesh and increase the Skin Width sufficiently for this mesh.

[ERR 11:58:49.522] [Physics.PhysX] Adjacencies::CreateDatabase: can't work on non-manifold meshes. Try to use the PxConvexFlag::eINFLATE_CONVEX flag. (see PxToolkit::createConvexMeshSafe)

[ERR 11:58:49.522] [Physics.PhysX] Gu::ConvexMesh::loadConvexHull: convex hull init failed! Try to use the PxConvexFlag::eINFLATE_CONVEX flag. (see PxToolkit::createConvexMeshSafe)

[ERR 11:58:49.522] Failed to create Convex Mesh from source mesh "". Source mesh is likely have too many smooth surface regions. Please reduce the surface smoothness of the source mesh. Alternatively turn on Inflate Mesh and increase the Skin Width sufficiently for this mesh.

[ERR 11:58:49.527] [Physics.PhysX] Adjacencies::CreateDatabase: can't work on non-manifold meshes. Try to use the PxConvexFlag::eINFLATE_CONVEX flag. (see PxToolkit::createConvexMeshSafe)

[ERR 11:58:49.528] [Physics.PhysX] Gu::ConvexMesh::loadConvexHull: convex hull init failed! Try to use the PxConvexFlag::eINFLATE_CONVEX flag. (see PxToolkit::createConvexMeshSafe)

[ERR 11:58:49.528] Failed to create Convex Mesh from source mesh "". Source mesh is likely have too many smooth surface regions. Please reduce the surface smoothness of the source mesh. Alternatively turn on Inflate Mesh and increase the Skin Width sufficiently for this mesh.

[LOG 11:58:49.541] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Humpback/OPT_l_7m_cargoTail/l_7m_cargoTail' has no database record. Creating.
[ERR 11:58:49.544] [Physics.PhysX] Adjacencies::CreateDatabase: can't work on non-manifold meshes. Try to use the PxConvexFlag::eINFLATE_CONVEX flag. (see PxToolkit::createConvexMeshSafe)

[ERR 11:58:49.544] [Physics.PhysX] Gu::ConvexMesh::loadConvexHull: convex hull init failed! Try to use the PxConvexFlag::eINFLATE_CONVEX flag. (see PxToolkit::createConvexMeshSafe)

[ERR 11:58:49.544] Failed to create Convex Mesh from source mesh "". Source mesh is likely have too many smooth surface regions. Please reduce the surface smoothness of the source mesh. Alternatively turn on Inflate Mesh and increase the Skin Width sufficiently for this mesh.

[LOG 11:58:49.549] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'l.7m.cargoTail'
[LOG 11:58:49.618] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/Humpback/OPT_l_8m_cockpit/l_8m_cockpit'
[WRN 11:58:49.636] PartLoader Warning: Variable ContainerVolume not found in Part
[LOG 11:58:49.725] [RemoteTech] ModuleRTAntennaPassive: Found TRANSMITTER block.
[ERR 11:58:49.727] Cannot find a PartModule of typename 'ModuleTCA'

[ERR 11:58:49.727] Cannot find a PartModule of typename 'TrajectoriesVesselSettings'

[LOG 11:58:49.761] [RemoteTech] ModuleRTAntennaPassive: OnDestroy
[LOG 11:58:49.761] [RemoteTech] ModuleSPU: OnDestroy: no vessel!
[LOG 11:58:49.775] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/Humpback/OPT_l_8m_cockpit/l_8m_cockpit' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:49.806] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'l.8m.cockpit'
[LOG 11:58:49.863] [RemoteTech] ModuleRTAntennaPassive: OnDestroy
[LOG 11:58:49.864] [RemoteTech] ModuleSPU: OnDestroy: no vessel!
[LOG 11:58:49.881] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/HumpbackSAS/OPT_l_oms_hollow/l_oms_hollow'
[LOG 11:58:49.932] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/HumpbackSAS/OPT_l_oms_hollow/l_oms_hollow' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:49.943] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'l.oms.hollow'
[LOG 11:58:49.978] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/KSAS/kh_oms_hollow/kh_oms_hollow'
[LOG 11:58:50.028] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/KSAS/kh_oms_hollow/kh_oms_hollow' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:50.038] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'kh.oms.hollow'
[LOG 11:58:50.073] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/KSAS/k_oms/k_oms'
[LOG 11:58:50.123] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/KSAS/k_oms/k_oms' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:50.133] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'k.oms'
[LOG 11:58:50.171] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/KSAS/k_oms_hollow/k_oms_hollow'
[LOG 11:58:50.221] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/KSAS/k_oms_hollow/k_oms_hollow' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:50.231] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'k.oms.hollow'
[LOG 11:58:50.269] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/MiscParts/antenna/antenna/OPTantenna'
[LOG 11:58:50.290] [RemoteTech] ModuleRTAntenna: Found TRANSMITTER block.
[LOG 11:58:50.303] [RemoteTech] ModuleRTAntenna: OnDestroy
[LOG 11:58:50.303] [RemoteTech] ModuleSPUPassive: OnDestroy
[LOG 11:58:50.317] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/MiscParts/antenna/antenna/OPTantenna' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:50.325] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'OPTantenna'
[LOG 11:58:50.347] [RemoteTech] ModuleRTAntenna: OnDestroy
[LOG 11:58:50.347] [RemoteTech] ModuleSPUPassive: OnDestroy
[LOG 11:58:50.365] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/MiscParts/dropTank/dropTank/OPTdropTank'
[WRN 11:58:50.387] DontDestroyOnLoad only work for root GameObjects or components on root GameObjects.
[ERR 11:58:50.387] [ERROR] [Part OPTdropTank] [ModuleB9PartSwitch 'OPTdrop'] Duplicate subtype names detected: OPTXE

[LOG 11:58:50.418] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/MiscParts/dropTank/dropTank/OPTdropTank' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:50.428] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'OPTdropTank'
[LOG 11:58:50.468] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/MiscParts/dropTank/dropTank2/OPTdropTank2'
[ERR 11:58:50.489] [ERROR] [Part OPTdropTank2] [ModuleB9PartSwitch 'OPTdrop'] Duplicate subtype names detected: OPTXE

[LOG 11:58:50.517] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/MiscParts/dropTank/dropTank2/OPTdropTank2' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:50.527] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'OPTdropTank2'
[LOG 11:58:50.569] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/MiscParts/MK2/mk2_ramIntake/mk2_ramIntake'
[WRN 11:58:50.596] Part already contains  resource 'IntakeAtm'
[LOG 11:58:50.617] PartLoader: Part 'OPT_Legacy/Parts/MiscParts/MK2/mk2_ramIntake/mk2_ramIntake' has no database record. Creating.
[LOG 11:58:50.625] DragCubeSystem: Creating drag cubes for part 'mk2.ramIntake'
[LOG 11:58:50.665] PartLoader: Compiling Part 'OPT_Legacy/Parts/MiscParts/MK2/opt_mk2_cockpit/mk2_cockpit'
[WRN 11:58:50.681] PartLoader Warning: Variable ContainerVolume not found in Part
[LOG 11:58:50.774] [RemoteTech] ModuleRTAntennaPassive: Found TRANSMITTER block.
[ERR 11:58:50.775] Cannot find a PartModule of typename 'ModuleTCA'
 

 

Edited by dxeh

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, dxeh said:

Having Issues with OPT / B9PartSwitch.

Check whether you have OPT_Reconfig accidentally installed inside another folder somewhere. Its patches appear to be running twice.

Also I recommend you keep large portions of text like that off of the forum. Save it online somewhere else and share a link. It can cause the forum software to choke.

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, JadeOfMaar said:

Check whether you have OPT_Reconfig accidentally installed inside another folder somewhere. Its patches appear to be running twice.

Also I recommend you keep large portions of text like that off of the forum. Save it online somewhere else and share a link. It can cause the forum software to choke.

Check, next time will post a .zip

About the Opt_reconfig... Did a full clean reinstall of KSP, and have the same issues,

Running latest Ksp version 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Stone Blue Thank you for your help!!

My version of KSP is the 1.7.1 and the OPT mods, except the original, are for this version. The issue appears when installing OPT reconfig, if not install it I can start KSP without issues, so I'm sure there's something I don't work with OPT Reconfig and B9 Part Switch, of which I have installed the latest version through CKAN.

On the other hand, I know that I have installed many mods, maybe too much and I try to have them all updated to the latest version of KSP, and those who do not work properly remove them.

The mod Klockheed Martian Smart parts, which you reference is not dead and I have the latest version installed for KSP 1.7.

Again thank you for your help, and I hope you can soon solve this problem.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

is there a way that OPT Reconfig could be updated 

i had the opt space plane parts and i loved it but i was force to update to 1.7.2 unfortunately  

Share this post


Link to post
Share on other sites

I updated to 1.7.2 today and have played using my save from 1.7.1. My ships that use the OPT parts are ok. Do you have all 3 OPT mods?

  • OPT Space Plane 2.0.1
  • OPT Legacy 1.3.1
  • OPT Reconfig 1.5

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, RocketScientist345 said:

i had the opt space plane parts and i loved it but i was force to update to 1.7.2 unfortunately  

Why were you "forced" to update KSP?
Are you on Steam?
Steam players, especially those who play modded, are best served to keep a fresh, stock copy of KSP installed from Steam, *then*, make a copy of the whole KSP folder, and place it somewhere else on your harddrive, *seperate* from Steam... then, play/mod the cloned copy to your heart's content, and *never* touch your Steam copy till the next update, then rinse and repeat the folder cloning when KSP updates...
This prevents Steam from overwriting your save/mods, and breaking your game.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Stone Blue said:

Why were you "forced" to update KSP?
Are you on Steam?
Steam players, especially those who play modded, are best served to keep a fresh, stock copy of KSP installed from Steam, *then*, make a copy of the whole KSP folder, and place it somewhere else on your harddrive, *seperate* from Steam... then, play/mod the cloned copy to your heart's content, and *never* touch your Steam copy till the next update, then rinse and repeat the folder cloning when KSP updates...
This prevents Steam from overwriting your save/mods, and breaking your game.

yeah i am on steam and i didnt think of keeping a copy of the folder when i downloaded

19 hours ago, bcqJC said:

I updated to 1.7.2 today and have played using my save from 1.7.1. My ships that use the OPT parts are ok. Do you have all 3 OPT mods?

  • OPT Space Plane 2.0.1
  • OPT Legacy 1.3.1
  • OPT Reconfig 1.5

 

i did have all 3 but after it updated it wouldnt load the mods so i had them and then reinstall them and its not loading them 

i also tried to install them through ckan but it wouldnt work

Share this post


Link to post
Share on other sites

There's somethign off with the tank capacities.

The Avatar tank, the J tank and the 6m K tank they all have the same fuel capacities.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/17/2019 at 7:52 PM, Nicky21 said:

There's somethign off with the tank capacities.

The Avatar tank, the J tank and the 6m K tank they all have the same fuel capacities.

I'm aware of a couple of remaining tank balance problems so thanks for pointing out that particular one. I'm waiting on a large contribution from a very awesome helper before I can resume posting updates.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You must have missed my post.

There is some problem with Legacy and FAR compability.

I play with FAR, normal OPT parts are fine, but all the Legacy parts are missing FAR settings. They get vanilla ''pitch/roll/yaw''  settings (FAR overwrites vanilla ones with FAR's ones), and in flight, (after pressing F12) they produce no lift at all. They do have working control surfaces though.
I have OPT Main v2.0.1, OPT Legacy v1.3.1 and OPT Reconfig v1.5.0, KSP 1.7.1

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Thanx for reporting that @Failer
Jade would probably have to be the one to look at that... he's the Master at that stuff...
I did make note of it on our to do list, tho, along with several other compatability patches I'd like to look into and add/update as needed.

Right now, we're looking into possibly doing some behind the scenes reorganization and optimizing of Legacy... so depending on what Jade finds/decides, it may/may not make it into the next update, if its actually a current issue... but at least its on our radar to look into ;)

Edited by Stone Blue

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also, if someone really familiar with FAR, is using OPT Legacy, and has their own working FAR patch for Legacy, we'ld most likely be happy to look at it and add it in, in the next update... (No promises tho, Jade is the head cheese that has final say on whether stuff gets added, or is ready to be added... ;) )

Anyone notice a pattern here, of how the buck seems to always get passed to Jade? :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Failer I've investigated this matter and sadly I must say that OPT Reconfig's FAR config simply does not contain entries for the legacy wings. I have no understanding of FAR that I can guess values to make a config for them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I'm far from putting out a significant update, still........... But I'd like to proudly announce that this Avatar cockpit is coming back! It's completely fixed. :) (IVA is not promised. And I haven't docked it to anything yet.)

Along with it will be the direly needed drag cube fix to the Avatar hollow parts. They've been unplayable forever. The Legacy winglets are going to lose their lift surface module but gain faster elevon response. I personally have seen no fault with this decision and I do believe this fixes the aero lines acting weird for them.

Lqs8wNX.jpg

On 4/24/2019 at 8:41 PM, flyguybc said:

I think the only reason I went legacy back in the day is there was a cockpit with a built in docking port in it.

Well then. ;)

Edited by JadeOfMaar

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hello

Is it a bug if we have the same quantity of LFO in Avatar fuel tank and in Avatar Cargo Bay: 10530 kg LF and 12870 Kg Oxidizer ? 2106L LF and 2574L Oxiidizer

Wouldn't it be normal to get much more LFO in the Fuel tank than in the Cargo Bay?

and it is the same quantity in the Tail class Fuel tank which is much smaller !

Edited by gilflo

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, gilflo said:

Hello

Is it a bug if we have the same quantity of LFO in Avatar fuel tank and in Avatar Cargo Bay: 10530 kg LF and 12870 Kg Oxidizer ? 2106L LF and 2574L Oxiidizer

Wouldn't it be normal to get much more LFO in the Fuel tank than in the Cargo Bay?

and it is the same quantity in the Tail class Fuel tank which is much smaller !

Hi. :D Thanks for spotting that. I'm aware of mistakes like that, though I'm not aware of all of them, so thanks for spotting these ones. Let me know if you find others.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.