• 0
HB Stratos

Greyed screen

Question

Sometimes I get a greyed screen when launching something from the SPH

Looks like this:

wulNPIP.png

my mods are:

mx3aT7l.png

If you need any further information just ask for it in the commens

Thanks in advance

-Stratos-

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I get that since 1.42 and if you toggle to map and back it is fine. seems to be a visual load issue..

I have not found any effect on play and It doesn't always happen and it has happened with different mod loadout's as I have tested

so I just let it go ..

Jammer

Edited by Jammer-TD
typo

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yea I have that problem too.

It doesn't happen anytime I launch a craft tho.

Edited by xXKSP_playerXx

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.