Jump to content

Strange text replacing "mun" on the forum


Jollyranger
 Share

Recommended Posts

Occasionally I will come across the word "mun" being replaced by "Mün" or something like that. It only seems to occur on this forum. I haven't seen anyone else talking about it anywhere else on the forum, so I thought it might be something that I alone am seeing. It's not very important, but I was just wondering what's going on. I'm not sure if I need to elaborate on anything, so just ask and I'll respond.

 

Sorry if this is stupid lol

Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, DAL59 said:

Unicode works on the forums???

Unicode is a character set, not a feature.  Sometimes it gets mistranslated when data's copied around, and a few places filter out the most strange characters on purpose.  Otherwise it ought to "Just Work" inside a browser.

Edited by Corona688
Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...