• 1
RealKerbal3x

What's happened to the FL-R1 tank??

Question

Something weird has happened to the 2.5m RCS fuel tank (the FL-R1). In my install, it looks like this, and it's been this way since 1.4.

bSvGtsi.png

As far as I can see, it's using the new texture on the old model. I'm not sure how to fix this -- I've even had a look in the config file for this part, but I'm not sure what to change in there to fix it. I'm using Firespitter Core as a dependency for another mod and that's the only mod I have that could be causing this. (I can give you my full modlist if you want though).

Any ideas??

Edited by RealKerbal3x

Share this post


Link to post
Share on other sites

13 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

That's what I did. The cfg looks like this:

Spoiler

PART
{
    name = RCSTank1-2
    module = Part
    author = NovaSilisko
    mesh = RCSFuelTankR1_01.mu
    rescaleFactor = 1
    node_stack_top = 0.0, 0.5, 0.0, 0.0, 1.0, 0.0, 2
    node_stack_bottom = 0.0, -0.5, 0.0, 0.0, -1.0, 0.0, 2
    TechRequired = advFuelSystems
    entryCost = 7600
    cost = 1800
    category = FuelTank
    subcategory = 0
    title = #autoLOC_500601 //#autoLOC_500601 = FL-R1 RCS Fuel Tank
    manufacturer = #autoLOC_501627 //#autoLOC_501627 = Jebediah Kerman's Junkyard and Spacecraft Parts Co
    description = #autoLOC_500602 //#autoLOC_500602 = A larger-scale version of the standard RCS fuel tank.
    attachRules = 1,0,1,1,0
    mass = 0.4
    dragModelType = default
    maximum_drag = 0.2
    minimum_drag = 0.2
    angularDrag = 2
    crashTolerance = 12
    maxTemp = 2000 // = 2900
    bulkheadProfiles = size2
    tags = #autoLOC_500603 //#autoLOC_500603 = fueltank mono monopropellant propellant
    RESOURCE
    {
        name = MonoPropellant
        amount = 750
        maxAmount = 750
    }
    
    MODULE
    {
        name = ModulePartVariants
        baseVariant = YellowAndWhite
        VARIANT
        {
            name = GrayAndWhite
            displayName = #autoLOC_8003112
            themeName = GrayAndWhite
            primaryColor = #ffffff
            secondaryColor = #adadad
            TEXTURE
            {
                mainTextureURL = Squad/Parts/FuelTank/RCSFuelTankR1/RCSFuelTankR1_01
                _BumpMap = Squad/Parts/FuelTank/RCSFuelTankR1/RCSFuelTankR1_N
            }
        }
        VARIANT
        {
            name = YellowAndWhite
            displayName = #autoLOC_8003114
            themeName = YellowAndWhite
            primaryColor = #ffdd00
            secondaryColor = #ffffff
            TEXTURE
            {
                mainTextureURL = Squad/Parts/FuelTank/RCSFuelTankR1/RCSFuelTankR1_02
                _BumpMap = Squad/Parts/FuelTank/RCSFuelTankR1/RCSFuelTankR1_N
            }
        }

Is there anything wrong with this??

EDIT: The actual file location looks like this:

UN1IFOI.png

Edited by RealKerbal3x

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

No. Tried editing the .cfg and nothing happened. I have a sneaking suspicion that the solution is inside the asset bundles and inaccessible to us.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I tried editing the .cfg file again. I changed the mesh from RCSFuelTankR1_01.mu to model.mu. This didn’t work either. I’m going to try uninstalling firespitter.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I decided I'd revive this, as I still have the same problem. While textures really don't make a difference to the gameplay, my semi-perfectionist self finds the weird broken texture annoying as it doesn't fit in with the other parts.

I'm going to try making a duplicate of my installation, then removing mods one by one to see if it makes any difference.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I can post my full modlist tomorrow, as I’m on mobile now and can’t remember it off the top of my head. It’s roughly 20 or 21 mods.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hmmmmmmmm...

Where did you download the game?

Also, it should be a model problem. Try swapping out each model in the rcs tanks file.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
12 minutes ago, Xd the great said:

Hmmmmmmmm...

Where did you download the game?

Also, it should be a model problem. Try swapping out each model in the rcs tanks file.

I originally downloaded the game from GOG.com, but when I updated to 1.4.0 I used GOG Galaxy. The problem originated in the update to either 1,4,0 or 1.4.1.

As I said previously, I did try changing the mesh from RCSFuelTankR1_01.mu to model.mu. That didn't change anything.

Edited by RealKerbal3x

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 9/11/2018 at 4:26 PM, Phineas Freak said:

Do you use Ven's Stock Part Revamp?

No, I don’t. Since the problem originated in 1.4.0 that narrows it down to only four or five mods, but I’m still narrowing down all 22 of my mods, just to be sure.

EDIT: I tried making a duplicate of my install and removing mods one by one, but the ‘launch KSP’ shortcut in the directory kept launching my main install. How exactly do I launch my duplicate install?

EDIT 2: (You can see i'm trying to avoid double posting now :P) I think I've figured it's not a mod problem now. In the .cfg, should I edit the mesh or bumpMap?

Edited by RealKerbal3x

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Double post, but neither variable in the .cfg changed anything. Could anyone post their .cfg for this? It might fix it if I copy it from an unbroken file.

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.