Sign in to follow this  
RealKerbal3x

Captcha thingy.

Recommended Posts

Here's a weird thing that happened yesterday. I made a new thread in the Technical Support subforum. After posting it, I went to edit it. When I finished, the site gave me a 'I'm not a robot' test for some reason.

I'm not sure if this actually relates to the EULA and whatnot but.......... I was signed in to my KSP forum account and it wanted to make sure it was me editing the post..... :huh:

Edited by RealKerbal3x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nothing to do with the EULA, so this post was split from a thread on another topic. It's a forum weirdness that came up recently. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Vanamonde said:

Nothing to do with the EULA, so this post was split from a thread on another topic. It's a forum weirdness that came up recently. 

OK, makes sense :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this