Jump to content
  • 0

[RSS/RO/RP-0] I can't recover Kerbals, only their spacecraft


NotAgain
 Share

Question

I'm running a 1.1.3 RSS/RO/RP-0 install and I've just installed the Real Solar System Expanded mod. It worked perfectly, up until the point where I tried to recover a capsule. Eventually, I had the crew go EVA and got the capsule back, but I had to kill the crew with a whack-a-Kerbal and then edit them from 'dead' to 'available' in the persistence file.

If there's no solution, I'll simply remove RSS Expanded, but I rather like it and had ambitious plans for it, so here's the output log in the hopes that someone smarter than me can help.

https://drive.google.com/open?id=11DEp6oBrfB2lWSxMK0QYOv5mmQ9zXO7R

Many thanks in advance.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

In the short term, until a fix is found, can't you just un-EVA'ing (How is that not in the dictionary?) the kerbal before recovering?    Might involve adding ladders to ships that wouldn't normally need them, but if they can climb back in and be recovered, should be a playable work around. 

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...