Jump to content
  • 0

SCANsat not working with OPM (KSP version 1.2.2)


Ho Lam Kerman
 Share

Question

I've been trying to map some OPM planets and moons. I tried mapping Wal first. The altimetry map is all right, but the biome map just displays green and everything is "Chronister Valley". I haven't got the chance to map anything else yet. Keep in mind that I play KSP 1.2.2. I understand if no-one is able to help me, I do play an outdated version, but I want to know if this is a known bug, and has a fix. Thank you in advance.

Edit: I used the stock Kerbnet, and found out that Kerbnet also displays "Chronister Valley". It's apparently not a SCANsat problem, rather, it's an OPM problem.

Edited by Ho Lam Kerman
Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

This question is old, but answering for the record - Polta and Wal have a bugged biome map in versions of OPM before 1.2.6. For those of you on 1.3.1, the update to fix it is backwards compatible as well (but not to 1.2.2).

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...