• 0
RJVB09

Gpp EVE,Scatterer atmospheres not working

Question

I recently downloaded galileo's planet pack with the EVE and Scatterer visual mods and followed what the instructions said. But as it turns out with every atmospheric planet (Exept: Niven,Tellumo and Gratian) the atmosphere is pale white. This also counts for the ocean's. And the sunflares of Grannus and Ciro aren't there anymore.

Here are a few screenshots:

xZc2Jyk.png

VBdpjFQ.png

I would be thankfull if someone could help me to fix this! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hm....EVE got an issue while loading a config:

[EVE CloudsManager]: Unable to parse config node:
OBJECT
{
	name = Kerbin-Auroras
	body = Kerbin
	altitude = 15000
	speed = 0,200,0
	detailSpeed = 0,600,0
	settings
	{
		_DetailScale = 6
		_UVNoiseScale = 0.1
		_UVNoiseStrength = 0.01
		_UVNoiseAnimation = 0.25,0.1
		_Color = 255,255,255,165
		_DistFadeVert = 1E-02
		_DetailDist = 1E-09
		_MainTex
		{
			value = GPP/GPP_Clouds/Textures/Aurora
		}
		_DetailTex
		{
			value = GPP/GPP_Clouds/Textures/AuroraDetail
		}
		_UVNoiseTex
		{
			value = GPP/GPP_Clouds/Textures/uvnoise1
		}
	}
	layer2D
	{
		macroCloudMaterial
		{
			_MinLight = 0.55
			_FalloffPow = 5
			_FalloffScale = 5
			_RimDistSub = 0.00001
			_RimDist = 0.00001
		}
	}
}

 
(Filename: C:/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/DebugBindings.gen.cpp Line: 51)

EVEManager: Issue loading CloudsManager! Error:
UnityEngine.UnityException: Unable to apply node! ---> UnityEngine.UnityException: Unable to parse "settings" in "OBJECT"! ---> UnityEngine.UnityException: Unable to parse "_MainTex" in "settings"!

But I not sure why though...everything looks like it is installed properly.

Please check the texture files of GPP_Clouds if this file actually exists: GPP/GPP_Clouds/Textures/Aurora.dds.

I cannot find the file in the log so I have to assume it is missing (some others as well) so probably you just need to reinstall GPP_Clouds.

Edited by 4x4cheesecake

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 hours ago, 4x4cheesecake said:

Hm....EVE got an issue while loading a config:


[EVE CloudsManager]: Unable to parse config node:
OBJECT
{
	name = Kerbin-Auroras
	body = Kerbin
	altitude = 15000
	speed = 0,200,0
	detailSpeed = 0,600,0
	settings
	{
		_DetailScale = 6
		_UVNoiseScale = 0.1
		_UVNoiseStrength = 0.01
		_UVNoiseAnimation = 0.25,0.1
		_Color = 255,255,255,165
		_DistFadeVert = 1E-02
		_DetailDist = 1E-09
		_MainTex
		{
			value = GPP/GPP_Clouds/Textures/Aurora
		}
		_DetailTex
		{
			value = GPP/GPP_Clouds/Textures/AuroraDetail
		}
		_UVNoiseTex
		{
			value = GPP/GPP_Clouds/Textures/uvnoise1
		}
	}
	layer2D
	{
		macroCloudMaterial
		{
			_MinLight = 0.55
			_FalloffPow = 5
			_FalloffScale = 5
			_RimDistSub = 0.00001
			_RimDist = 0.00001
		}
	}
}

 
(Filename: C:/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/DebugBindings.gen.cpp Line: 51)

EVEManager: Issue loading CloudsManager! Error:
UnityEngine.UnityException: Unable to apply node! ---> UnityEngine.UnityException: Unable to parse "settings" in "OBJECT"! ---> UnityEngine.UnityException: Unable to parse "_MainTex" in "settings"!

But I not sure why though...everything looks like it is installed properly.

Please check the texture files of GPP_Clouds if this file actually exists: GPP/GPP_Clouds/Textures/Aurora.dds.

I cannot find the file in the log so I have to assume it is missing (some others as well) so probably you just need to reinstall GPP_Clouds.

I looked and there indeed was an Aurora.dds missing

I reinstalled everything And now it works!!

Thanks for the help!:D

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now