Jump to content

[1.5.x~1.7.x] ProgressiveColonizationSystem - Life Support & Colonization for more fun in late game


Recommended Posts

Having an issue (well i can see it as an advantage sometimes but it's still bugging me), my kerbals aren't eating snacks anymore. Yes, I know they don't eat snacks while on kerbin, and they'll happily work again when back on kerbin even if they're out of snacks. But here, they're not eating them while in space. I may have enabled infinite propellant and electricity at some point but it's been disabled since then and I don't see what else could cause this.

Help please.

 

EDIT : Aaaand the cupcake button is gone .. noticed that recently. Bad mod interaction ?

Edited by Nirahiel
Link to post
Share on other sites
On 3/12/2021 at 5:09 AM, Nirahiel said:

EDIT : Aaaand the cupcake button is gone .. noticed that recently. Bad mod interaction ?

Not eating and this button is gone?  Hm.  I think something has gone wrong in your install and it's not loading at all.

Debugging something like this is pretty near impossible - and if one mod has a problem like this, likely more do.  You might back up your KSP folder, wipe all your mods out and reinstall them all.

Link to post
Share on other sites
On 3/13/2021 at 9:33 PM, NermNermNerm said:

Not eating and this button is gone?  Hm.  I think something has gone wrong in your install and it's not loading at all.

Debugging something like this is pretty near impossible - and if one mod has a problem like this, likely more do.  You might back up your KSP folder, wipe all your mods out and reinstall them all.

Aha. I had the same problem (which I first noticed in seeing that none of my parts had settings for tiers in the PAW).  After quite a lot of mucking around, I think I found it. I fiddled a lot with deleting and reinstalling stuff to no avail. Then I took a quick glance at the KSP.log. That's often too cryptic and full of cra^h^h^hstuff for me to figure much out, but this time I noticed right near the beginning a "poodle" (as the forum software likes to bowdlerize a term also used to refer to female dogs :-)) about PKS throwing an exception. Seemed to be related to being unable to find things in contract configurator. I'm not even using contract configurator. Hmm... I wonder... Added contract configurator and that seemed to  solve it. I'm guessing the newest version of PKS added a hard dependency on contract configurator, but that dependency didn't get added in CKAN. I suppose I ought to mention this in the CKAN forum, but I don't know how (or if it is even possible) to post a single message to both fora ( @HebaruSan   ?). Also, I probably ought to verify my guess with @NermNermNerm.

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
On 3/15/2021 at 1:36 PM, rmaine said:

the newest version of PKS added a hard dependency on contract configurator

You're probably right - I'll have a look at fixing that this weekend.  I thought I had arranged for it to not straight-up require it.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...