• 0
Sign in to follow this  
jnbspace

Kerbal hangs on loading about 10% of the time

Question

Exactly as it says. I'm running kerbal under steam on a Windows box and about 10% of the time it hangs while loading. Either immediately on loading or as soon as I select somewhere to go in the space centre. It's not a major problem as it seems transient and a restart usually fixes it but it is strange particularly as this only happens on my bigger computer (i5 based gaming PC, 8Gb RAM, 2TB disk, GTX 1050, twin screens). If I run it on my laptop (i3, 8Gb RAM, 0.5 Tb, bog standard integrated graphics) the entire system crawls along and gets quite hot but it is absolutely stable.

Edited by jnbspace
typo

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Wait for it to hang again and then post your output.log into something like dropbox, and share the link.    Hard to diagnose the problem without some context. 

Are the games identical on both machines?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ta. I didn't even know there was an output.log

the games should be identical. They are both running under steam, installed in the last few days and sharing an account so even the save files should be the same.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this