linuxgurugamer

[1.4.5, 1.5.1, 1.6.1, 1.7.0] Docking Camera KURS Style Re-Adopted

Recommended Posts

16 minutes ago, linuxgurugamer said:

I've been able to replicate it.  Could you try the following:

Go into the Difficulty Settings, select the Docking Camera tab, and enable the 2250 toggle (leave the others alone), and see what happens.

That solved the problem.

Is it an incompatibility with another mod or do I need to check one of the distances in order for the mod to work properly?

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, neder said:

That solved the problem.

Is it an incompatibility with another mod or do I need to check one of the distances in order for the mod to work properly?

I don't know yet, just wanted confirmation of what I am seeing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

New release, 1.3.6.3

  • Fixed range settings in settings page, to only show one of the two ranges to be active
  • Fixed long range setting causing vessel coming into range having it's speed matched to that of the active vessel

@neder please try this out and let me know how it goes

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have tried a few different situations now and I've not had any problems. I'm humbled by the swift help, simply amazing.

 

Now, we have a broken drier in my apartment building. I reported it to my landlord 3-4 months ago. Would you mind buying the apartment complex where I live? They could sure use a bit of your mentality.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glad to hear that

9 minutes ago, neder said:

Now, we have a broken drier in my apartment building. I reported it to my landlord 3-4 months ago. Would you mind buying the apartment complex where I live? They could sure use a bit of your mentality.

 

LOL you couldn't afford me

Edited by linuxgurugamer

Share this post


Link to post
Share on other sites

@linuxgurugamer

I've modified this mod to provide a more sensible and more useful overlay for docking.

Here's a demo video: https://www.reddit.com/r/KerbalSpaceProgram/comments/datxsf/dockingcam_with_more_useful_overlay/

Here are the details of the modifications I made: https://www.reddit.com/r/KerbalSpaceProgram/comments/dannka/dockingcammodmod/

Here is the source code: https://github.com/Dehim1/DockingCam

The only files I modified were Targethelper.cs and DockingCamera.cs.

Let me know what you think. Would you be interested in incorporating these changes into your fork of DockingCam? I still have some ideas for further improvements of the mod, but I also have some other projects I'm working on, so I don't really want to keep working on this.

I'm looking forward to your reply.

-Dehim

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
2 hours ago, Dehim said:

@linuxgurugamer

I've modified this mod to provide a more sensible and more useful overlay for docking.

Here's a demo video: https://www.reddit.com/r/KerbalSpaceProgram/comments/datxsf/dockingcam_with_more_useful_overlay/

Here are the details of the modifications I made: https://www.reddit.com/r/KerbalSpaceProgram/comments/dannka/dockingcammodmod/

Here is the source code: https://github.com/Dehim1/DockingCam

The only files I modified were Targethelper.cs and DockingCamera.cs.

Let me know what you think. Would you be interested in incorporating these changes into your fork of DockingCam? I still have some ideas for further improvements of the mod, but I also have some other projects I'm working on, so I don't really want to keep working on this.

I'm looking forward to your reply.

-Dehim

I always accept improvements.

Are your changes localized enough to be able to switch between the current mode and your updated mode?

Also, what sort of further improvements are you thinking of?

Edited by linuxgurugamer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello guys,

Can you please help me with my problem, basically I don't see anything when DockingCam window is open. I see only pink or noise at the cam window. I installed mod + all dependences. Mod seam to be somehow working, just don't show any video from docking, only 2 crosses - blue and green. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, elGremlin said:

Hello guys,

Can you please help me with my problem, basically I don't see anything when DockingCam window is open. I see only pink or noise at the cam window. I installed mod + all dependences. Mod seam to be somehow working, just don't show any video from docking, only 2 crosses - blue and green. Thanks!

Start off by providing a log file, you really haven't given us any information about your system.

Read this BEFORE asking for supporthttp://forum.kerbalspaceprogram.com/index.php?/topic/83212-how-to-get-support-read-first/

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, linuxgurugamer said:

Start off by providing a log file, you really haven't given us any information about your system.

Read this BEFORE asking for supporthttp://forum.kerbalspaceprogram.com/index.php?/topic/83212-how-to-get-support-read-first/

OK sorry, here we go again (hope this time correct)

KSP: 1.7.3 Mac 64bit

Problem: KURS Docking Camera dose not show any picture in the open window, only grey or pink background is seen

Mods Installed:

000_ClickThroughBlocker
000_Toolbar
001_ToolbarControl
ASET
AviationLights
B9PartSwitch
Benjee10_sharedAssets
Benjee10_shuttleOrbiter
CommunityCategoryKit
CommunityResourcePack
Cormorant Aeronology
CryoEngines
CryoTanks
DE_IVAExtension
DeployableEngines
DockingCamKURS
DynamicBatteryStorage
Firespitter.dll
InterstellarFuelSwitch
JSI
JanitorsCloset
KIS
KWRocketry
KerbalAtomics
KerbalJointReinforcement
MOARdV
MagicSmokeIndustries
MechJeb2
MechJebForAll
ModuleManager.4.0.3.dll
NavyFish
NearFutureConstruction
NearFutureElectrical
NearFutureLaunchVehicles
NearFutureProps
NearFuturePropulsion
NearFutureSolar
NearFutureSpacecraft
Pebkac
PlanetaryBaseInc
PlumeParty
ProbeControlRoom
ProceduralFairings
REPOSoftTech
RealChute
SCANsat
Squad
StationPartsExpansionRedux
ThroughTheEyes
ThunderAerospace
TweakScale
UltimateShuttleIVA
VesselView
htRobotics
reDIRECT

Reproduction Steps:

Build a ship w. docking port - Mk1-3 Command + Clam-O-Tron

Launch

Right click on Clam-O-Tron -> Right click on Clam-O-Tron -> Docking Camera switch to ON

Log:

https://www.dropbox.com/sh/gcepz5vvy3zbzvk/AAAkb1dm_oyigAt5HMp9_2iZa?dl=0

There are logs + few screenshots (let me know if the link is not working)

Comment:

Thanks a lot for help, great mod, extremely useful for docking and can not imagine myself using KerboArm from Shuttle Orbiter Construction Kit without this mod!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

 

I assume you installed this by hand.  Please download and install the latest version, 1.3.6.3 (you have 1.3.6.1)

Not sure if this will fix it, but you need to do this anyway

12 hours ago, elGremlin said:

OK sorry, here we go again (hope this time correct)

KSP: 1.7.3 Mac 64bit

Problem: KURS Docking Camera dose not show any picture in the open window, only grey or pink background is seen

 

Edit: I just realized that you are using a Mac.  Thats probably the issue, shaders have to be built differently for a Mac.

Edited by linuxgurugamer

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/5/2019 at 8:27 PM, linuxgurugamer said:

 

I assume you installed this by hand.  Please download and install the latest version, 1.3.6.3 (you have 1.3.6.1)

Not sure if this will fix it, but you need to do this anyway

Edit: I just realized that you are using a Mac.  Thats probably the issue, shaders have to be built differently for a Mac.

Hi, I installed latest version and still not working properly, so as you wrote, it's probably the Mac version. Any help I can offer to have Mac built?

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, elGremlin said:

Any help I can offer to have Mac built?

Thank you, but not at this time.  It's a matter of building the shaders properly, and I have a procedure for it.  I just need to figure out how to make it work without having multiple versions of the mod

Share this post


Link to post
Share on other sites
51 minutes ago, linuxgurugamer said:

Thank you, but not at this time.  It's a matter of building the shaders properly, and I have a procedure for it.  I just need to figure out how to make it work without having multiple versions of the mod

I see, then thanks and I'll be waiting. Good luck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.